Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] jak zrobic potworka na zaku , który ma 5k hp + i dmg 700/?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

za odp. +/- i 5 bardzo proszę o szybką i dookładną odpowiedz oraz jak trzeba miec rozbudowane skille aby na 24lvl'u móc używać skill duch bóg;] jeśli juz maci mi coś dawać to proszę o minusiki

jeśli juz macie mi cos dawać to prosze o minusy(nie nawidze plusów)

@edit

CHODZI MI OCZYWIŚCIE O WERSJE 4STORY EG

Edytowane przez bemekk
Opublikowano

odpowiedz jungensa bez komentarza;/ powiedz mi napisałem że to bez różnicy czy zaklinacz ma 50 czy 80 czy 25 może mieć moobka który wali po 700 i ma 5,7k hp i to bez różnicy;] a problem z duchem rozgryzłem proszę o pomoc z tym właśniem petem przywołanym przez zaklinacza

Opublikowano (edytowane)

tak problem z duchem rozwiązałem ale widać jungens nie umie czytać ze zrozumieniem , pisać poprawnie oraz tylko spamuje proszę o odpowiedz ale NIE CIEBIE jungens

2 post proszę o usunięcie

Edytowane przez bemekk
Opublikowano (edytowane)

tak problem z duchem rozwiązałem ale widać jungens nie umie czytać ze zrozumieniem , pisać poprawnie oraz tylko spamuje proszę o odpowiedz ale NIE CIEBIE jungens

ten również proszę o usunięcie

Edytowane przez bemekk
Opublikowano

Też dołączam się do pytania jak zrobić moba z 5k hp i 700dmg, zrobiłem temat ale nie było tam żadnej reakcji więc pisze tu

Ps Jugens takie tematy są nie dla cb nie wiesz o co chodzi każdy Ci powtarza że nie o to chodzi a ty w 2tematach się upierasz że żeby mob miał takie statystyki musi mieć wysoki lvl a to nie prawda gdyż istnieje jakiś bug

Sam widziałem gościa z 14 lvl jak tego używał jednak to nie był polak i nie wiedziałem co do niego napisać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Też dołączam się do pytania jak zrobić moba z 5k hp i 700dmg, zrobiłem temat ale nie było tam żadnej reakcji więc pisze tu

Ps Jugens takie tematy są nie dla cb nie wiesz o co chodzi każdy Ci powtarza że nie o to chodzi a ty w 2tematach się upierasz że żeby mob miał takie statystyki musi mieć wysoki lvl a to nie prawda gdyż istnieje jakiś bug

Sam widziałem gościa z 14 lvl jak tego używał jednak to nie był polak i nie wiedziałem co do niego napisać

Bug powiedasz i to jeszcze na 14lv?

Wez mnie nie rozmieszaj i nie kłam ;) Niema zadnego buga na takie cos jak by byl to 30lv wygrywal by z 90lv na stwory?hehe

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

po pierwsze thx jakiemuś dzieciakowi za zminusowanie mnie za duble posty który były wywołane błędem forum oraz jeszcze 1 jungens idz na tego swojego prva na którym, nic nie robisz i mówiłem nie odpowiadaj mi w tym temacie ponieważ robisz bezpodstawny spam

Opublikowano (edytowane)

po pierwsze thx jakiemuś dzieciakowi za zminusowanie mnie za duble posty który były wywołane błędem forum oraz jeszcze 1 jungens idz na tego swojego prva na którym, nic nie robisz i mówiłem nie odpowiadaj mi w tym temacie ponieważ robisz bezpodstawny spam

naprawcie to forum bo kolejny duble post

Edytowane przez bemekk
Opublikowano (edytowane)

Bug powiedasz i to jeszcze na 14lv?

Wez mnie nie rozmieszaj i nie kłam ;) Niema zadnego buga na takie cos jak by byl to 30lv wygrywal by z 90lv na stwory?hehe

Oj jugen jugens znasz się na 4story eg jak gówno na poezji, myślisz że bugów nie ma?

Coż widzę że na forum nikt raczej tego bugu nie zna Popisze troche w eg i spróbuje się dowiedzieć jak go używać

Ps Jugens Nie wypowiadaj się tylko bezsenownie nabijasz posty

Nom udało mi się zrobić ten bug, nauczyłem się go samemu to było o wiele prostsze niż myslałem

Macie tytaj screeny zwróćcie uwagę na życie i dmg mobka

http://imageshack.us/g/638/img00000000jk.jpg/

Mam nadzieje jugens że to Cię przekonało

Tut zrobie w innym temacie

Edytowane przez Dawid333222

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dawid prosiłbym bardzo , zdradzisz ten bug??;] a i jungens szkoda mi ciebie że mnie minusujesz a ja zbieram minusy dawidek jak nie chcesz rozpowszechniać to napisz mi na pw;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...