Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na ip(PRAWDOPODOBNIE)

Mik97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam problem :

Mianowicie Dostałem w combat arms eu bana wydaje mi się ze to ban na nr ip ale pewny nie jestem.

Nie ukrywam że dostałem go za używanie hacków nie używałem ich nobsko przy grze z graczami lecz tylko na zombie .

Wracając do tematu gdy włącza się CA i loguje się na konto Jest napisane Że zostałem zbanowany przez administratora.Twoje konto zostało zablokowane na stałe odwiedź stronkę nexon i poczytaj regulamin

Rozumiem że dostałem Bana ale dlaczego na ip skoro inni dostają upomnienie lub pernamenta ale nie na ip <_<

Jeżeli tworze 2 konto pisze tak samo.

Moje pytanie Czy to jest ban na ip jak temu zaradzić bo chciałbym sobie jeszcze postrzelać :P

Konta nie odzyskam ale poradźcie jak zrobić żeby można było grać

Oto dokładny opis błędu wyskakuje w momencie gdy po wpisaniu pasów kliknę login jak już wspominałem dzieje się tak na wszystkich kontach jakie zrobię.

You have been banned by an administrator.Your account will remain banned pernamently.Please visit www.nexon.com to review the team of Use

,,Ktoś musi być ostatni żeby ktoś mógł być pierwszy"

Opublikowano

Ja też mam taki sam problem tyle że za nic. Miałem przerwę w graniu ponad pół roku a gdy wróciłem do gry to nawet tydzień nie minął jak dostałem bana. Jeżeli znacie sposób na naprawę tego to napiszcie.

Opublikowano

jak nie MPC szukaj w google.

btw.Masz tutaj te prady :

XP

http://www.mpcforum.pl/topic/284394-tutjak-zmienic-adres-mac-karty-sieciowej/

PS.Patrzyłeś na to ??

I na 3 sposób ??

I jeszcze na 7

http://www.mpcforum.pl/topic/364582-tut-sposob-na-blokade-adresu-mac-win7/

Wpierdalaj.

Opublikowano

Ok dzięki za podpowiedzi problem rozwiązany temat do zamknięcia

,,Ktoś musi być ostatni żeby ktoś mógł być pierwszy"

Opublikowano

Huh w sumie to 3 dniowy odkop zrobiłeś xD , ale tak do innych : prosze autorów tematów o wysyłanie mi PW że chcecie zamknąć temat, ułatwi mi to prace

Z góry dzięki. EOT

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...