Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z wyborem postaci .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników mpc forum.

Mianowicie założyłem serwer Hamachi na plikach Badara wszystko działa strona/forum ale nie mogę wejść do gry ninja i wojem po ich wyborze pokazuje się ekran ładowania gry i gdy linijka się załaduje do końca wyłącza mi grę natomiast szamanem i surą wszystko śmiga. Natomiast dla innych graczy żadna postać się nie ładuje. Używam clienta Metin2.pl z 2011r i lunchera którego Badar dodał do swoich SF. Za pomoc limit +/- jak kto woli.

Opublikowano

napisz do niego na Pw. powinien odpisac i szybko rozwiążecie problem. Innego wyjscia nie ma. chyba ze chcesz czekac na upload update a to moze potrwac .. Pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Dobra dzięki za pomoc jednak zrezygnowałem z jego plików i robię teraz priva na plikach sherera ale pojawił się nowy problem gdyż ja wchodzę bez problemowo na serwer a natomiast znajomych po wyborze postaci wywala do okna logowania może ktoś powie co z tym jest za pomoc bd +/- jak kto woli.

P.S.

-Serwer jest hamachi

-Osoby które wypowiedziały się wcześniej otrzymały po +/- .

Opublikowano

A bym zapomniał mógł by mi ktoś podać jak dobrze skonfigurować port map. Ponieważ słyszałem że wina może leżeć także po stronie owego port map'a .

Opublikowano

Przepraszam za błąd że nie użyłem opcji edytuj po prostu nie znam się dobrze na mpc forum i nie wiedziałem że taka opcja jest. A co do port mapa to thx za pomoc masz +/- jak wolisz

Opublikowano (edytowane)

Dobra naprawiłem te problemy osoby które pomogły dostały +/- także te które się starały.

Temat do zamknięcia.

Edytowane przez hikmaru
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...