Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Postać Na Pvp Z Europejski Ras

takeshi71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest najlepsza postać na pvp z europejskich ras ?

Rogue/Warlock

Rogue/Cleric

Warrior/Warlock

Warrior/Cleric

Te pytanie dręczy mnie od dawna. Wiadomo, że postacie full str z rasy europejskiej są bardzo dobre na pvp. Jak sądzicie, które buildy mają większe szanse na pvp i mass pvp. Te cztery buildy są chyba jednymi z lepszy buildow.

Możecie uzasadnić swój wybór ??

ichimarugin1py6.png

Ichimaru Gin

Opublikowano

Warrior/Warlock - rzucasz debuffy a potem 2handa i jedziesz :D

Warrior/Cler - chyba nie trzeba gadac dlaczego.

Rogue/Cler - Crit a do tego Orbit itp.

Moim zdaniem to 3 najlepsze buildy na PvP z EU.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

warrior/warlock

Hmm dlaczego??.... Zrob a sie przekonasz xD

Dla mnie to najlepszy

Opublikowano

Staff + cleric lub sam staff jest dobry na pvp , ma dobre dmg tyle ze malo zycia xD

Opublikowano

hahaha 3bit załamałeś mnie.. widać ze masz max 29 lvl i sedzisz na taxi u turka i nie wiesz jak uzyc skilla i w co ladowac.. "sam staff bez niczego" o tak... euro bez subb.. a co do wyboru to kazda postac jest dobra z eu na pvp jak ma warlocka, najlepsza wizard/warlock >debuff stun meteor (wystarczy 1hit) 40k dmg i dziekujesz.. nienawidze noobow 20-30lvl co graja w sro 5postaciami naraz i sie ciesza jak 100lvl padl na tg i nie wiedza czemU(chodzi mi o zmobie status).. taki przyklad..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Podobno calkiem niezly jest wizz/clerick 1:1hybryda :D pvm moby na swoj lvl ma sie na hita z LC , a pvp inty ma sie na hita z LC a str na pare hitow

Warszawa Cargo

Opublikowano

Ja mam rogue cler 92 i powiem szczerze ze na PvP mozna sie nawet przez 10min bic i sie nie padnie ... (z rownym Lv CHN Glavierem - wczoraj tak mialem na CTF)

do tego odpychanie + wywalanie i przeciwnik full str to nie ma szans bo nie podejdzie a jak juz podejdzie to daggery i nara ;D a wszystkie int chary ida na hita ...

Opublikowano

"a wszystkie int chary na hita" bóhahahaha noobku, widac ze masz 92 lvl wbity na taxi 24/7 albo bot 24/7+cl i nie wiesz gdzie expisz.. z nukerem nie wygralbys np. moim zdaniem to oni teraz sa silni bo doszly im ulepszenia nukow + ms 60% wiec jak wlaczy to nic nie zrobisz. a co do wizarda to pfff ja tez mam 92lvl i mnie zaden char nie zdejmuje na hita jak ma ten sam lvl co ja wiec pozdro botcie

sygna1o.jpg

Opublikowano
"a wszystkie int chary na hita" bóhahahaha noobku, widac ze masz 92 lvl wbity na taxi 24/7 albo bot 24/7+cl i nie wiesz gdzie expisz.. z nukerem nie wygralbys np. moim zdaniem to oni teraz sa silni bo doszly im ulepszenia nukow + ms 60% wiec jak wlaczy to nic nie zrobisz. a co do wizarda to pfff ja tez mam 92lvl i mnie zaden char nie zdejmuje na hita jak ma ten sam lvl co ja wiec pozdro botcie

Chodziło mu pewnie o chary eu choć i tak rogal musi pierwszy zaatakować.

@Toppic

Warrior/Warlock albo Warlock/Cleric

Ogólnie to kazdy char jest dobry, zalezy kim ci sie gra najlepiej.

76561198001815076.png
Opublikowano

@up

a co to ma do sprawy ze cap 120 ....

przeciez co lvl eu dostaje 2 mastery wez pomysl chlopie ..........

@Temat

ja polecam Rogue/Cler Rogue/Warlock :)) moje faworyty :D

z cler dajesz sobie blessika i recovery i walisz :P

a z lockiem to stun debuffy i lejesz ziomka xD i 100% win ^^

Opublikowano
@up

a co to ma do sprawy ze cap 120 ....

przeciez co lvl eu dostaje 2 mastery wez pomysl chlopie ..........

@Temat

ja polecam Rogue/Cler Rogue/Warlock :)) moje faworyty :D

z cler dajesz sobie blessika i recovery i walisz :P

a z lockiem to stun debuffy i lejesz ziomka xD i 100% win ^^

Jak robisz chara pod pvp to dodajesz jeszcze holy spella oraz orbita a przy wiekszej liczbie sp i LA takze buffy na defa z clera do buffowania podczas walki

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja polecam Tobie Rogue/Warlock mam 63 lvl set npc zabijam 72 lvl na debuffach euro i chiskie postacie dagsy mam 60+0 crt 15 i daje rade . (1vs1) a do mass polecam 2h/clera.

Opublikowano

wiesz co .. chcesz szybko bić ? chcesz mieć dobre Dmg ?

wizz/clerick Polecam ci go

kolega przy małej pomocy bota z 52 na 58,70% które ma teraz wbił przez 2 dni :)

Opublikowano
a wszystkie int chary na hita" bóhahahaha noobku, widac ze masz 92 lvl wbity na taxi 24/7 albo bot 24/7+cl i nie wiesz gdzie expisz.. z nukerem nie wygralbys np. moim zdaniem to oni teraz sa silni bo doszly im ulepszenia nukow + ms 60% wiec jak wlaczy to nic nie zrobisz. a co do wizarda to pfff ja tez mam 92lvl i mnie zaden char nie zdejmuje na hita jak ma ten sam lvl co ja wiec pozdro botcie

Czlowieku chyba nie wiesz co to crossbow extreme i balance 108% ... (wszystkie itemy +5/+6str 850HP i do tego xbow +61% phy +5)

//edit

Zamknijcie ten spam -.-

Opublikowano

Wybacz Devil...na 64lvlu kladlem 90lvl wizza na pricka... :D

Zrob warlock+bard a zobaczysz <3 jebnij debuffa na 5 osob i walnij obszarowke z barda:D

Teraz mam 98 i nuker 100lvl leci na pricka bez crita... aha nuker ma ms

:(:( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe

z gury dzienki

Ja pierdole...

Opublikowano

ja polecam wizzzard cler sam ma 52 lv wizzard on dla mnie jest najlebszy bo pierw zabraża albo wiaz w miejscu a potem wali gosca puki nie padnie lodową na max mam zrobiona jesde s strzał i goscu jest zawolniony na 20 sekunt albo azmrozony na 13 sekunt sam widzi wizzard jest bezzkonkurynyjny chodziasz crozbow jest jeszcze silniejszy tylko że on dla nobków jest

Opublikowano
ja polecam wizzzard cler sam ma 52 lv wizzard on dla mnie jest najlebszy bo pierw zabraża albo wiaz w miejscu a potem wali gosca puki nie padnie lodową na max mam zrobiona jesde s strzał i goscu jest zawolniony na 20 sekunt albo azmrozony na 13 sekunt sam widzi wizzard jest bezzkonkurynyjny chodziasz crozbow jest jeszcze silniejszy tylko że on dla nobków jest

http://so.pwn.pl/

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...