Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Umiejętności z klejnotów

Cass_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MYTHOS-Opener_pl_15.jpg

Jak często podczas podbojów dzikich zakątków Uld zdarzało się Wam mówić do siebie w myślach

„No nie mogę... Mam wszystkie skille, mój Ćwiartujący Dervish jest rozbudowany na maksa, a ja ciągle dostaję po tyłku? I jak ja niby, na miłość boską, mam rozpierniczyć te wszystkie potwory, pokraki i wszystkie inne kreatury?!”

Mamy dla Ciebie rozwiązanie, odważny poszukiwaczu guza, dajemy Ci Klejnoty Umiejętności!

Wzmocnij swoje umiejętności, aby być jeszcze silniejszym! Użyj do tego Mystifikatora, a potem kup recepty. Ale wszystko po kolei.

Co mam zrobić?

To proste: Każdy z trzech Klejnotów Umiejętności może wzmocnić trzy różne umiejętności, jednak tylko jedno wzmocnienie może być aktywne. Efekt wzmocnienia zależy od tego, na jaki przedmiot umieszczony zostanie Klejnot.

Jak to się robi?

Kolejne dobre pytanie, panie i panowie ziomale! Pierwszym krokiem jest udanie się do sprzedawcy frakcji (jednego z dwóch), aby kupić recepty. Dzięki nim dowiesz się, jak z prochu stworzyć Magiczne Herby Kamienia Runicznego, których będziecie potrzebować do utworzenia klejnotów. Ale o tym później.

RTEmagicC_1_Faction_Dealers_Heaven_Island__1_.png.png

Drugim krokiem będzie zrobienie z prochu, który znajdujecie w grze, Magicznych Herbów Kamienia Runicznego przy pomocy Mystifikatora.

RTEmagicC_2_Runestone_Mysticube_PL_02.png.png

Po trzecie odwiedź jednego ze sprzedawców frakcji i przewertuj recepty, aby dowiedzieć się jak stworzyć Klejnot Umiejętności.

Recepty na klejnoty dla Technologa możecie kupić w Mieście Niebiańskiej Iglicy (Ordo) oraz w Mieście Skruszonego Lodu (Tigan).

Fani Nimroda powinni udać się do Stowarzyszenia Baragi (Ordo) lub do Vid Bline (Tigan). Jeśli garcie Piromantą, udajcie się do KHWS (Ordo) lub do Norda (Tigan), aby kupić recepty na klejnoty. Recepty znajdziecie w zakładce „Różne”.

RTEmagicC_3_Gem_Recipe_Shop_01.png.png

RTEmagicC_3_Gem_Recipe_Shop_PL.png.png

Czwarty i ostatnim krokiem jest połączenie Magicznych Herbów z innych składnikami, które znajdziecie np. w ruinach.

Składniki muszą być połączone według przepisu znajdującego się na zakupionej recepcie.

Piąty krok? Nie ma piątego kroku. Klejnot Umiejętności jest już w Waszym plecaku. Wpakuj go na przedmiot i dopicuj skilla.

RTEmagicC_4_Imps_02.png.pngRTEmagicC_4_Drohnen__0__01.png.png

rydah for life

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Na poczatku czerwca mialem juz dwa magiczne ,choc trzeba przyznac ze to sa jedyne rzeczy w grze ktore ciezko "skleic" jedyna rzecz ,ktora mozna robic na 50tym lvl'u po zrobieniu questów, eq

TuT ladny + dla pani autorki

Edytowane przez NeverBack
  • 4 tygodnie później...
  • 6 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...