Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z ExiIsEasy V3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak to w życiu często nie ma czasu na wiele spraw a co dopiero na granie w gierki np. expienie wiec mam pytanie jak uruchomić expbota ExpiIsEasy V3 ja to robię tak do zpachago i ztoretownngo metka wrzócam metin2mod PL i sciągam ze stronki kamera ExpiIsEasy wypakowywyuje wrzystko do metka i odpalam injector zaznaczam plik Expiseasy.dll (jakoś tak) i na gorze mam napisane metin2client.bin biorę automatical i minimalizuje następnie włączam metin2_start i czekam injector zachowuje się tak jak powinien czyli znika i powinno mi się pojawić okno z botem ale się nie pojawia FB mi działa bez zarzutu blokowałem hs tak jak na filmikach ale nic nie pomogło help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OsadaMt2 Tak Wiele Do Zrobienia, a Tak Nie Wiele Czasu....

Opublikowano (edytowane)

Sorki ExpIsEasy żle napisałem bo na szybko bardzo przepraszam sprawdzę tego hs i dam edita czy działa.

Edit: Przeinstalowalem metka zablokowalem hs tak jak na tym tutku i wlanczam gre prze hs prszyciskiem G ale wczesniej odpalam KDinjector ze strony kamera z tym botem i dopero potem hs z gra i injector znika i ExpBot sie nie włancza. Pomocy!!!!!!

Edytowane przez Xendi<<

Opublikowano

Refresh co jest z tym "Kochanym MPCForum"

Opublikowano

Żaden z tych sposobów nie działa może to być wina Frameworka?

Opublikowano (edytowane)

Kurwa ludzie pomyślcie .... Metina odpalasz przez rozdzielczość ekranu 800x600 i Windows mode??? Jak tego nie zrobiłeś to nie zatrymi Ci ten ExpBot... jeżeli znowu nie odpali Ci ten bot , to spróbujemy rozwiązać twoją udrękę . Możliwe ,że to wina też Injectora ,bo niektóre nie odpalają plików dll.

Edytowane przez Miback
bombseedslogo.jpg

Opublikowano (edytowane)

Zaraz dam edita czy działa.

Edit teraz odpaliłem wszystko ładnie chodzi prócz tego że po ok. 1min. wyłącza mi się Metin co może być przyczyną i co mogę zrobić żeby mi się tak nie wyłączał?

Więc tak ExpBot ma jakieś błędy z Frameworkiem i po wyskczeniu 2 się wyłącza a FB po 5min się wyłącz i wyskakują ?????? i mnie to strasznie wkur**a.

Edytowane przez Xendi<<