Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot - Wiecej Ip Problem

Pako_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam taki problem , dzisiaj sobie bocilem i nagle na all charach dc , probuje wbic znowu ale pisze ze wiecej niz 2 komputery byly zalogowane i poczekac do resetu tego hid czy cos takiego , tylko ze problem w tym ze konto mam z kumplem z reala i nikt oprocz nas pasow nie zna , wie ktos moze w czym problem ?

Opublikowano

problem z hid czesto wywala jak np . robisz formata kompa i ponownie wszystko instalujesz . Milalem tak kilka razy . Moze znajomy mial problemy z komputerem zrobil w/w czynnosc i dlatego masz taki komunikat ;] czekaj do 24 w nocy - wtedy nastepuje reset hids

Opublikowano

Ja natomiast miałem tak, ze z konta którego ja korzystam, tego samego dnia korzystały 2 inne osoby... :P i wszystko wszystkim działało:D Tez jakiś bug^^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano
problem z hid czesto wywala jak np . robisz formata kompa i ponownie wszystko instalujesz . Milalem tak kilka razy . Moze znajomy mial problemy z komputerem zrobil w/w czynnosc i dlatego masz taki komunikat ;] czekaj do 24 w nocy - wtedy nastepuje reset hids

sorry za off topa bo jak sie robi forma komputera oO co to wgl jest ocb??????? :O

a tam mi kiedys ktos zmnial pasy nawet xDDDDDDDDDDDD ale niz mnile e-mialu a milem z kolega i jeszcze jedne kolga znal co mi boka wykupuje ale oni na maxa zaufani :s

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

• Dodaj nową pozycję...