Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpecOps na hamachi

Cpt.Mason

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Szybko i zwięźle, czy da się zagrać w SpecOps poprzez sieć hamachi? Jeśli tak to proszę o link do samego SpecOps oraz TUT jak zagrać.

"I just keep hearing the fucking numbers!"

UŻYŁEM SWOJEJ INTELIGENCJI DO POMOCY? TO TERAZ TY UŻYJ SWOJEJ I KLIKNIJ +

Opublikowano

0078877281.jpg

To forum nie popiera Warez'u*, *(Google.com)

Jeżeli chcesz informacje czy działa na hamachi, zacznij od googli, ja ci nie pomoge bo nie wiem tego. Wydaję mi się że nie.

DAJ

delete.png

Opublikowano

Po to jest MPCforum, i po to jest ten dzial zeby pytac o rzeczy odnosne MW2 tutaj a nie w googlach.Nic mi nie pomogles i nie wiem po co w ogole sie odezwales.

Czekam na madre odpowiedzi i oczywiscie nie musi to byc siec hamachi ale ogolnie jakis sposb zeby zagrac na piracie.

Opublikowano

Odzezwalem się żeby ci ku** uświadomić że jak ktoś poda ci odpowiedź inną niż ja (klik na obrazek) to dostanie BANA, a ty już powinieneś mieć warn za pytanie o warez.

To forum w regulaminie, którego nie czytałeś, zabrania pytania/umieszczania/linkowania Warez'u.

Jeżeli chcesz znaleźć warez - szukaj w google. I tak podałem ci za dużo, bo wszystko co mogłem.

DAJ

delete.png

Opublikowano

Znowu zaczynasz, mówiłem ci , że jeśli nie znasz odpowiedzi to się nie udzielaj.A co do linku to dostaje go osoba wstawiająca a nie prosząca o niego.Dlatego jest też pytanie o TUT-a.

Opublikowano

da rade przez hamatch sciognij crack by damian i tam masz wszystkie pliki później robisz tylko skrót od pliku teknogods i dopisujesz w elemecie docelowym --ip=xxx.xxx.x.xx cos takiego jesli dobrze pamietam xxx to ip zwykle lub z hamatchi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...