Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Engine Z Loaderem I Sroking'iem

Orni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To mój pierwszy poradnik ale mam nadzieję, że sie spodoba i oczywiście przyda :D

W tym poradniku opiszę jak odpalić Cheat Engine razem z Silkiem (Loaderem) i SroKing'iem :)

I.

a ) Ściągamy najnowsza wersję srokinga - 1.0.19_2 Tu h ttp://www.sroking.com/down/SROKing1.0.19_2.exe

b ) Ściągamy najnowszą wersję Cheat Engine - 5.5 Tu h ttp://www.heijnen1.demon.nl/CheatEngine55.exe

c ) Ściągamy najnowszą wersję Loadera (Testosterone) 7.22 Tu h ttp://recyfer.info/files/C19H28O2.v7.22.zip

II.

Wypakowujemy Srokinga i Cheat engine obojętnie gdzie, a loadera do folderu silka. Po wypakowaniu:

a ) Odpalamy Loadera i wciskamy 'Launch'

post-5668-1244508196.jpg

b ) Teraz Odpalamy Cheat Engine. Po odpaleniu:

1. Wciskamy zakładkę 'Process' i wybieramy proces silka (znajdziemy po nazwie sro_client.exe)

2. Następnie zaznaczamy kwadracik z napisem 'Enable Speedhack'

3. Po kliknięciu pojawi sie pole do wpisania numeru i pasek (wpisujemy o ile razy silk ma przyśpieszyć - ja osobiście ustawiam na 10 i mi wystarcza :] )

4. Po ustaleniu o ile szybciej ma działać silk, wciskamy 'Apply' aby zaakceptować.

Wszystko jest na obrazkach poniżej :)

post-5668-1244507978.jpg post-5668-1244507971.jpg

III.

OK. Teraz wpisujemy passy do silka. Kiedy to zrobimy, możemy uruchomić jakiś program auto logujący lub coś w tym stylu (np z tąd h ttp://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=39743 )

IV.

Kiedy auto login zaloguje się nam na konto, my włączamy postać do gry. Po zalogowaniu do gry otwieramy Launchera od SroKing'a.

post-5668-1244507944.jpg

Po zalogowaniu do SroKing'a, przechodzimy do naszej postaci już zalogowanej w silku. Po chwili powinien się nam pojawić program Log1 (czy jakoś tak :P) Możemy to wyłączyć kiedy pokaże się mapa i Bot w silku jak na zdjęciach.

post-5668-1244507954.jpg

Kiedy to się pojawi, możemy ustawić potrzebne opcje do bota i bez problemu bocić na naszym kochanym SroKing'u :D

Jest to mój pierwszy poradnik więc proszę o wyrozumiałość i szczere komentarze :)

Aaa i proszę o podklejenie jeśli można :)

@DOWN sory ale jest 'paru' takich więc moim zdaniem tut potrzebny :P

Opublikowano
ciekawe co za idiota nie umie tego zrobić,moim zdaniem Tut nie potrzebny.Poza tym są już tematy o tych programach

up np taki jak ty -.-''... nabijasz posty bez sensu :<. Moim zdaniem niektóre poradniki się przydają nie uważam tych bajerów bo mam sbota :P ale jako ktoś nie wie to teraz ma dobrze opisane

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...