Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Filmy z ProMT2-Priva PvP

speader22

Ocena mojej pracy  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podobaj? Wam si? filmy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialem zaprosic Was do ogladania moich filmow z prywatnego servera metina ProMT2. Oto kilka Video promujacych:

http://www.youtube.com/watch?v=WFHGr6i6q8U&feature=channel_video_title

http://www.youtube.com/watch?v=Y-C8d3ENg80&feature=relmfu

Link do subskrypcji mojego kanału. Oto Link : http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=speader22

Chcesz wejść na mój kanał? Kliknij TU!

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Według mnie to są dość przeciętne filmy jakich na YouTube jest masa, lecz fajnie to wszystko zgrałeś i efekt może być.

Spróbuj sobie zrobić własne intro na początek filmu... pozdrawiam i masz tam tego minusika.

Opublikowano

Według mnie to są dość przeciętne filmy jakich na YouTube jest masa, lecz fajnie to wszystko zgrałeś i efekt może być.

Spróbuj sobie zrobić własne intro na początek filmu... pozdrawiam i masz tam tego minusika.

w moim programie co obrabiam jest cos zwalone .. Gdy dodaje dobre fajne intro to wycina mi sie film jak wrzuce na youtube i zostaja same zdjecia i intra a video samego nie mam. Uzywam camtasia studio 7 w ktorym dodaje tylko napisy dzwiek i hd. Ja chce zeby ktos ogladal film a nie 1 min intra glupiego . kiedys robilem ale to niepodszebne. Pozdrawiam. pozatym wbij na kanal i poogladaj filmy bo wiecej niz 2 na youtube sie nieda ;p

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

2 co dodalem przed chwila? No to Wet Fingers- Malgoska 2011

2 dodany w temacie - Spill My sexapil

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Masz tego - ;] chciałem pograć na Promt2, ale jednak zrezygnowałem;/

satabplayer.png

I'm the Cult of Personality

Opublikowano

@up, to nie takie proste zrobic pro bony , pro bron do wbijania rekordow ;] . Slabe wiem, ale pisalem ze jak dokoncze robic eq to poprawie . Pozdro ;]

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Znasz moze Anglik95? gram: Red woj:+120 lv

KOCHASZ BIBERA? JEŚLI NIE TO DAJ +, JAK NIE DASZ TO JESTEŚ HARDCOREM I LUBISZ BIBERA. A DLACZEGO HARDCOREM? ZADARŁEŚ Z NAMI ;)

Opublikowano

Kilka rad :)

-Nie nagrywaj dźwięku z gry :) , ew. wyciszasz w programie do przerabiania i wrzucasz muze :P

-zostaw camtaSsie , i ściągnij Sony Vegasa + frapsa ^^

-Na początku pvp nie dawaj sferki! Najpierw mroczne->sfera->mroczne,duchowy->ogniste :)

te 3 ostatnie skille to w dowolnej kolejności ale chodzi o to ... walniesz ze sferki i mroczne masz gotowe do ponownego użytku :D i gdy bodziak przerwie ci mroczne to nadrobisz sferka :P

jeśli mnie zrozumiałeś to gz , w ostatnim pkt. sam nie wiem dokładnie jak to napisać :D

Tak ogólnie spoko filmy , sub leci :)

@edit

Opłaca się jeszcze zaczynać gre na tym prive?

Może nagramy jakieś filmiki 2pv2p ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...