Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netia. Nowa promocja

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedlugo zmieniam internet. Netia informuje o tym, że da mi internet tyle ile wytrzymają moje kable. Jak je sprawdzić? Tzn jak sprawdzić ile one mi wytrzymają prędkości neta.

Opublikowano

Z tego co sądzę od tego ile pociągniesz neta jest karta sieciowa .

Pamiętam jak mi zakładali to musiałem kupić odpowiednią pod 1 MBs :D

Jak sprawdzić nie mam pojęcia .

Znając życie programem Everest ; D

9368_gold.png

Opublikowano

od tego jest odpowiedni sprzęt który podłącza się na końcu lini i mierzy straty czyli u ciebie , przyjdą zmierzą i wystawią dopiero ocene jakości łacza z możliwymi do przyznania prędkościami

jeśli zakładaką na stare co masz to nie powinno być wolniejsze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

U mnie jak brałem 20MB/s z Neostrady to musieli Centrale zmieniać.... Powidzieli ,że centrala za słaba i że nie wyrobi przy 20mb/s - nie uciągnie..

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Dokładnie, przyjadą ze specjalnym sprzętem i sami zmierzą, lecz Mou, nie oszukujmy się... Twoje łącze maksymalnie 256 kb =(

Polecam Ci nowe oferty z TP.

Opublikowano

Sprawdzisz na netia.pl u konsultanta online u mnie max 26 mb/s

czyne pon - pt do 21 chyba

Ja do nich napisałem, podałem adres, nr telefonu bodajże i mi konsultantka powiedziała 26 mb/s.

Złożyłem zamówienie i 20.07 technik przyjeżdża.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Niedlugo zmieniam internet. Netia informuje o tym, że da mi internet tyle ile wytrzymają moje kable. Jak je sprawdzić? Tzn jak sprawdzić ile one mi wytrzymają prędkości neta.

Tak tylko płacisz bodajże 2 mies 40zł czy jakoś tak a potem ponad 60zł wystarczy do nich zadzwonić i oni Ci powiedzą ile kable wytrzymają . Jak jesteś stałym klientem to obniżają cene za internet.

Opublikowano

Nie polecam brać ci internetu z Netii.Sam mam internet z Netii i co jakiś czas net się rozłącza ;(...

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Nie polecam brać ci internetu z Netii.Sam mam internet z Netii i co jakiś czas net się rozłącza ;(...

Pierdolisz

@top

musisz zadzwonić do netii 801802803 i zagadać do konsultanta, oni przyjadą w ciągu paru dni i Ci sprawdzą

12085972280505695227.png

Sygna wykonana przeze mnie <lans>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...