Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Najwiekszy Fail Metin2

Mocek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież ta aukcja jest specjalnie zrobiona :f

Nie wiem ale ja tu nic zabawnego/żałosnego nie widze ..

Opublikowano

nie wiem w czym to śmiesznego? buuu spam i warn powinien pójść i Dziękuje...

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Netrodal czy oni naprawdę są jacyś głupi czy nie znają regulaminu allegro, mówię o tych gościach nad Tobą.

Nie zakrył nicku, a więc jak ktoś to zgłosi to kolo ma po koncie no chyba, że... on chce kumplowi żart zrobić i dlatego nie zakrył.

Opublikowano

Ktoś kupił;] No to chłopak się zdziwi jak nic nie dostanie...

satabplayer.png

I'm the Cult of Personality

Opublikowano

ta ban, jakby mieli za to banowac to pozdro. czemu nie zaczna sprawdzac tych aukcji na allegro, np koles wystawi sure wp 70-73 lvl ostrze m4-m7 zbroja m8-m10 i co myslicie ze takich postaci jest tysiac? nigga please, co najwyzej takich postaci jest kilkanaście do tego sprawdziliby eq i maja kolesia na stowe ale po co ruszac dupe

Opublikowano

ta ban, jakby mieli za to banowac to pozdro. czemu nie zaczna sprawdzac tych aukcji na allegro, np koles wystawi sure wp 70-73 lvl ostrze m4-m7 zbroja m8-m10 i co myslicie ze takich postaci jest tysiac? nigga please, co najwyzej takich postaci jest kilkanaście do tego sprawdziliby eq i maja kolesia na stowe ale po co ruszac dupe

omg.

Pisze jasno, że nie wolno sprzedawać kont. A konto tutaj nie ma zakrytego nicku, lvla, skilli itp... Wystarczy, że wpadnie jeden z drugim poda link allegro do supportu i po koncie... ;x

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

ja bym nie dał więcej niż 60zł na 99lv, a co dopiero 2,3k o.O

Ale wiadomo, że aukcja zropiona po to żeby ktoś dostał bana, bo chyba nikt taki głupi nie jest żeby sobie tak zrobić B)

Albo ktoś to kupił, albo tylko się z komś komentarzem wymienił bo zobaczcie że dostał za to pozytywa xD

http://allegro.pl/show_user.php?uid=10933441

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Ciekaw jestem jak ktoś mógł zrobić takiego screen'a dla jaj, przecież widać, że ta osoba z własnego konta go robiła.. -.-

A ten co kupił to konto to niezły allegroBOY jest: 2000kk yang, 1050SM, 1KD za 50zł, Lwia tarcza+9 bonned za 50zł, itp..

Opublikowano

@up

ja mam jeszcze u siebie ss'y konta kolegi. ;d

Kupił konto 70 4xG jak jeszcze 10kk po 50zł chodziło, wybił 80, i musiał wyjechać, dał mi konto pod opiekę i jakoś tak narobiłem ss :D

Konto dawno sprzedane za 3x więcej

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

Opublikowano

Co za idiota kupil konto 90lvl za 2.3k ....

@edit napisal ze 90 lvl ma na sprzedaz a na ss widac ze 89

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...