Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Admin przemówił na temat Filmików na YouTube

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Temat kieruję do osób wszystkich w tym dziale. Dlaczego tutaj? Ponieważ "złe" rzeczy się dzieją. Tak. Będę pisał jak nauczyciel, profesor czy tam ktoś inny. Ale zacznijmy od początku.

MPCforum osiąga rekordowe ilości osób odwiedzających w Polsce. Dokładamy wszelkich starań, aby dział był ładny i przejrzysty. Jako, że Ja zaangażowałem się w dobór teamu tego działu zauważam wiele błędów i "kurzu". O co chodzi? Już wyjaśniam.

MPC nigdy nie było reklamodawcą. Nigdy nie pobieraliśmy od Was pieniędzy i strona jest w 100% darmowa. Cały czas walczymy na utrzymanie serwera. Nie. Nie zamartwiam Was, że MPC padnie, lecz jest pewna sprawa która mnie męczy. Skoro my nie pobieramy żadnych opłat od Was, to dlaczego Wy za darmo reklamujecie swoje kanały YouTube w dziale? Normalny człowiek by to potraktował jako chamstwo. Osoba, która sama się reklamuje pomyśli że znów coś temu Adminowi odbija. A mi. Z szczerego serca jest przykro, że tak wykorzystujecie nas w tych celach. Cały Team. Obecnie TCQ i wnS oraz reszta kidmodów, w której mi nie w sposób wspomnieć stara się nad ogarnięciem Was. Żeby żyło nam się lepiej.

Głębiej mojej myśli, mówię o Let's Playach, przygodach, survivalach itd. Video_poradniki są jak najbardziej dozwolone.

Podsumowując. Moderatorzy i kidmoderatorzy zostali poinformowani o tej sprawie. Taki moderator, który doda reklamę swojego kanału, filmu czy z YouTube, czy z jakiegoś innego portalu promującego jego film jest NATYCHMIASTOWO usunięty z działu.

Jeżeli użytkownicy przeczytali ten post to oddali mi grosz szacunku.

Życzę miłej gry. Mounthains.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość _Shadowlord
Opublikowano

Mou, mamy pisać że jest zakaz lets playów, czy po prostu zamykać? Ludzie będą się później pluć czemu zamknąłeś etc.

@edit

Przydało by się jeszcze zwiększyć ilość filmików na głównej stronie do 10.

Gość Mounthains
Opublikowano

@up

Ostrzeżenie. Bana dostaniesz jak będziesz miał 100%, albo usilnie reklamował w kilku tematach.

PS. Mou, mamy pisać że jest zakaz lets playów, czy po prostu zamykać? Ludzie będą się później pluć czemu zamknąłeś etc.

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Nie wiesz to nie pisz. Wysyłaj ten temat jako powód zamknięcia tematu.

Jeśli umieściłbym linki do moich let's play - dostaję warna, bana?

Nic Ci nie grozi. Ale jeżeli będziesz to robić nieustannie, mimo próśb moderatora, możesz coś oberwać.

Gość Mounthains
Opublikowano

Chcecie monopol na internet? Brawo oby tak dalej...

Zawsze pozostaje Ci opcja wyloguj. Na siłę Ciebie tutaj nie trzymamy.

Opublikowano

I tak na mpc bywam bardzo rzadko. Są lepsze fora ale niestety nie tak rozbudowane jak mpc .

Masz plusika ode mnie za Ci z dużej :)

Gość Mounthains
Opublikowano

Czy to się wiąże z tym co Notch napisał ?

Nie wiem co pisał. Ale to się tyczy MPC i Let's Playów ; )

Opublikowano

Wydaje mi się, że znacznie lepiej jest tak, bez reklamacji swoich 'kanałów'. To praktycznie to samo, gdybyś reklamował inne forum. Bo i tak z tego masz korzyści. (w tym przypadku widzowie, wyświetlenia) - i większe szansę na partnerstwo. Także, świetna robota.

down@

Takie pytania lepiej na PW, bo to co teraz napisałeś to zwykły 'spam' .

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Może i dobry pomysł żeby Let' s Play nie było.

Ale chyba każdy teraz zacznie dawać Let's Play w swoim profilu ?

Więc Mounthains bedzięsz im warny dawać że daja filmiki w profilu ?

Edit:

Mou ale mi nie chodzi że w sygnaturce tylko w swoim profilu !

Gość Mounthains
Opublikowano

Mou a jeśli mam w Sygnaturce link do kanału/ let's play'u to dostane warna?

Nie. Usuwam tylko.

Może i dobry pomysł żeby Let' s Play nie było.

Ale chyba każdy teraz zacznie dawać Let's Play w swoim profilu ?

Więc Mounthains bedzięsz im warny dawać że daja filmiki w profilu ?

Odpowiedziałem FaceBusterowiPL. Bedę tylko usuwać. Ale, jeżeli chamsko mnie posłucha próśb, to zdecyduję się na warna.

Opublikowano
Cały czas walczymy na utrzymanie serwera

Za jeden głupi banner sponsora problem byłby rozwiązany.

Czy to dotyczy też innych działów? jeśli ktoś np w ca zrobi zmiksowany pokaz umiejętności, to mam tępic i gnębic? Czy po prostu usuwac tematy zawierające reklame ?

Gość Mounthains
Opublikowano

Za jeden głupi banner sponsora problem byłby rozwiązany.

Czy to dotyczy też innych działów? jeśli ktoś np w ca zrobi zmiksowany pokaz umiejętności, to mam tępic i gnębic? Czy po prostu usuwac tematy zawierające reklame ?

A widzisz ten temat w CA? : )

Opublikowano

Bardzo dobrze Mou. W końcu jakiś sensowny temat : ) Wkurzają mnie ludzie który promują swoje badziewiarskie "lecs pleje" których jest MASA ! Ale tak obejrzeć jakiś ciekawy poradnik do gry to fajnie :) Wkońcu będzie mniej Let's Play'i. :) WEEE ! laugh.gif

Opublikowano

Gratuluje założenia tematu. Irytują mnie już te Let's Play'e nagrywane przez 12-latków (Nic do tego nie mam) i słuchanie ich buczących mikrofonów.. Jak najbardziej popieram !

Opublikowano

@Mou

Nie, ale jak już wchodzi taka zasada to lepiej zastosowac to do każdego działu ;)

No ale dobra, nie czepiam się. Spokojnej pracy wnS i TCQ.

Opublikowano

No i super.. Co drugi temat to Let's play -.- MPC nie jest od produkowania się tylko od pomagania sobie nawzajem :angry:

Nothing to do here.

Opublikowano

Czyli z tego Co zrozumiałem z YT można pokazywać TYLKO videoTuTy.....

Nie można reklamować konta na YT przez post ani sygnaturę i to samo tyczy się Let's play'ów

wikmk9.jpg

Opublikowano

Tak. Tak. Może niedługo zrobicie blokadę postów na MPC. Każdy chce mieć korzyść, a nie tylko WY! Zróbcie dział Media jak to jest w dziale Metin2.

Opublikowano

Tak. Tak. Może niedługo zrobicie blokadę postów na MPC. Każdy chce mieć korzyść, a nie tylko WY! Zróbcie dział Media jak to jest w dziale Metin2.

Dział media nie powstanie. Kokosz się nie zgodził na nowe subforum. Po za tym zgadzam się z Mou. Mpc nie jest reklamodawcą ;) .

Czy mamy zamykać tematy z Let`s play`ami czy tylko raportować?

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie ma i nie będzie. A w Metinie prezentują ss-y itd. Nie porównuj MC do Metina.

Dział media nie powstanie. Kokosz się nie zgodził na nowe subforum. Po za tym zgadzam się z Mou. Mpc nie jest reklamodawcą ;) .

Czy mamy zamykać tematy z Let`s play`ami czy tylko raportować?

Raportuj aby mod to wywalił nie? I napisz odpowiedni post z powodem zamknięcia.

Opublikowano

A gdy np. dodam videoprezentacje do modyfikacji/save to poleci warn ?

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...