Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rada na przyszłośc: Naucz się angielskiego.

Restart kompa i po problemie.

Mam nadzieje że modki zajma sie tymi uzytkowniikami gdyż tematy o holybocie rosną tu jak grzyby po deszczy.

Opublikowano

Rada na przyszłośc: Naucz się angielskiego.

Restart kompa i po problemie.

Mam nadzieje że modki zajma sie tymi uzytkowniikami gdyż tematy o holybocie rosną tu jak grzyby po deszczy.

powiem ci zebys sie zamknol bo forum jest od tego by sie radzic i dowiadywac a nie tak jak ty kichac na pisownie tak po prawdzie wazne ze wiedza co jest pisane

Opublikowano

Jak bys znał choc w ułamku angielski to bys wiedział co tam pisze "try after reebot" -czy po restarci kompa "or after closed all programs" - czyli jak zamkniesz wszystko co uzywa GG

Pomógł bym tobie bo wiem kiedy się ten błąd pojawia ale jak mówisz zebym się zamknął to spoko.

Opublikowano

powiem ci zebys sie zamknol bo forum jest od tego by sie radzic i dowiadywac a nie tak jak ty kichac na pisownie tak po prawdzie wazne ze wiedza co jest pisane

Kolejny raz już cwaniaczy..."Cwaniak w necie pizda w świecie" takie mam o Tobie zdanie chłopcze. Pozdro.

Opublikowano

Julek, a sam się zachowałeś jak taki banaczek i rada na przyszłość, nie spamować! Te tematy na temat holybota już mnie ostro wkurw*ają.

Closed.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...