Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrrrrrrrr

Marlboro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie dlaczego mam lagi bo jak gram w metina 2 to włancza mi sie jakis podprogramik i jest 100% zurzycia procesora

To jest wirus jak go usunac bez odinstalowywania xp i formatowania dysku iest w systemie!

Opublikowano

Zrobić scan dobrym anty wirusem i usunąć go ...

wtf ale problem ja już bym zrobił format i po problemie

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

A jak się nazywa ten programik? I do kolegów wyżej, wirus to raczej być nie może, jak jest w procesach...

90921442.png
Opublikowano

Masz racje w plikach Clubmt2.exe i Longjuyt2.exe sa wirusy i trojany, ktore zamulaja system. Aby ja usunac musialem robic format bo antywirusy nie pomagaly poniewaz usuwają wszystko.

Sprawdzalem te pliki tu

Opublikowano

Ej może wiecie o co chodzi..

od paru dni gdy gram w metina i np. przechodze przez tp komp łapie okrutnego laga ,nie można nic zrobić, po chwili na monitorze jest no signal detected wyłącza sie monitor komp sie resuje i po resie (zawsze pokazuje sie S-Series taki ekran początkowy) to pokazuje sie ten ekran tylko z pomieszanymi kolorami czrnymi plamami ładuje sie dalej dochodzi do ładowania windowsa (ten pasek) i robi sie czarny ekran no signal detected i to koniec tylko format pomaga ...

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...