Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc W Crackowaniu Elfa (8.42) Hexy

sds

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Jak w temacie mam licencje do elfa lecz nieumiem sie bawic w hexy i te sprawy i tu potrzebna pomoc kogos kto sie zna aby w jakis sposob scrackowac elfa (mam niby cracka ale on resetuje sie co właczenie tibi i zajmuje pare min....)

Hardware Finger 3691-809B

Registration Name: [email protected]

Registration Key: 018HRU-UAQFGV-8J80WG-91HG1N-2DEKJ2-1W0KH8-NB2YME-8XQD9M-JJYJRG-CWGPPQ

Pisałem do wrotka na gg (jestem jego rl) lecz on jak zwykle nie odpisuje ;]

Opublikowano

Sh4DoVV Armadillo 6.x HWID Changer Pro

to jest to czego potrzebujesz ;-)

wklasz tam ten fingerprint z keya i wciskasz patch, po jakieś chwili jak bedzie pisać patching complete to wpisujesz te dane.

Opublikowano
Sh4DoVV Armadillo 6.x HWID Changer Pro

to jest to czego potrzebujesz ;-)

wklasz tam ten fingerprint z keya i wciskasz patch, po jakieś chwili jak bedzie pisać patching complete to wpisujesz te dane.

Jemu chodzi o to, żeby nie trzebabyło za każdym razem zmieniać HID...

Ciężko będzie to zrobić, bo z tego co widze w winhexie to nie ma już oddzielnego procesu od tibii (nie ma loadera.exe).

Rekrut
Opublikowano

nie zbyt mi duzo mowi ten armagedon :] ten sposob z podmianka opisanym wyżej znam ale to jest meczące z czasem bo czesto trzeba szybko wlaczaczyc lub cos a ja musze sie meczyc z odpaleniem ;]

I własnie w tym problem a o programach do hexow tez nie wiele wiem "wyjątek winhex do crackowania dawnegoooo ng" xD

Opublikowano

Moze mi ktos pomoc? poniewaz cracnelem Elfa<Armag3ddon'em> ale dalej sie nie wlacza ... i nei wiem dalczego

Jesli kots moglby pomoc czekam na odpowiedz.. ;]

z Góry thx

Opublikowano

Sprcyzuj troche "nie wlacza sie"

Pokazuje sie jakiss error log, czy cos? Jezali tak zrob ss i wklej tu.

czy poprostu sie nic nie wlacza?

6215.png

15016.jpg

Jeżeli pomoglem daj *5 ;)

Opublikowano

Osski chodzi o to ze kiedy juz wlaczam tibie i bota to sie wlacza tylko tibia a bot niby jest wlaczony ale go nie ma.. a kiedy probuje wlaczyc 2 raz bota to wyskakuje zeby walczyc tibie..

mam nadzieje ze zrozumiales cos

z Góry dzieki;]

Opublikowano

Tibia auto raczej normalnie mi sie wlacza, wiec to raczej nie jest problem ktory Ty przedstawiles. Tak wogole dzieki za zainteresowanie sie sprawa ;]

Opublikowano

degoski1504256 strona z ktorej pobieralem armag3ddona wygasla, ale jesli potrzebujesz moge przeslac mailem albo czyms jak cos to pisz ;D

Opublikowano
Jak w temacie mam licencje do elfa lecz nieumiem sie bawic w hexy i te sprawy i tu potrzebna pomoc kogos kto sie zna aby w jakis sposob scrackowac elfa (mam niby cracka ale on resetuje sie co właczenie tibi i zajmuje pare min....)

Hardware Finger 3691-809B

Registration Name: [email protected]

Registration Key: 018HRU-UAQFGV-8J80WG-91HG1N-2DEKJ2-1W0KH8-NB2YME-8XQD9M-JJYJRG-CWGPPQ

Pisałem do wrotka na gg (jestem jego rl) lecz on jak zwykle nie odpisuje ;]

Niestety, ale klucz już wygasł, sam szukam nowego i jak narazie nic. Myślę o zakupie licencji, bo to się już robi nudne.

Swoją drogą ciekawe forum, zajżałem tutaj przez przypadek szukając nowego klucza do Elfa.

Pozdro dla wszystkich.

AgNi

Opublikowano

Takze bym prosil o nowy klucz do Elf'a.

Grimex jakbys znalazl jakis klucz prosilbym Cie zebys wrzucil go na forum albo PW.

Z góry dzieki ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...