Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sie nauczyc latac heli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedział by mi ktoś jak się najszybciej się nauczyć latać heli chciał bym wiedzieć bo jak widzę te wysokie lvle jak zasuwaja na heli i maja Staty 70/2 to od razu mam ochotę się nauczyć ;))

Będę dawał plusy lub minusy jak kto woli i 5 za porządne odpowiedzi i dobre.

Opublikowano

Latanie heli trzeba się samemu nauczyć.

Trzeba wyczuć jak przechylić myszką żeby się w dany bok przechylić. Na początku pewnie się będziesz denerwował jak Ci nie będzie wychodzić ale z czasem się nauczysz.

A jak pisałeś że widziałeś kolesi ze statami 70/2 żeby takie coś osiągnąć to trzeba się dużo nalatać :)

I takie małe ułatwienie na początek : Jak stracisz panowanie nad heli to trzymaj spacje :) (+w)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Jeżeli masz kolegę który gra w WR i potrafi latać to niech On Cie nauczy, ale jeśli nie to musisz sam korzystać z poradników aż dojdziesz do perfekcji, bo to nie jest takie łatwe.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

To powiedz Mu, że by Ci podpowiedział np. co? w którym momencie? dlaczego? i sam będziesz próbował aż będziesz potrafił latać.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

@Up

Z podpowiadania nic nie wyjdzie, bo kazda sytuacja jest inna. Tego trzeba sie nauczyc samemu.

A poradniki moga pokazac ktorymi klawiszami sie steruje i nic wiecej. Jedyna dobra rada - praktyka.

Opublikowano

@Mnie uczył Adrenalina i Muter, i jakoś heli latam , lecz i tak jak sam się nie nauczysz i nie wyczujesz myszki to i tak nie będziesz umiał latać heli.

1365881062-U68160.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...