Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]camstasia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

mam problem z nową camtasia studio 7.1.1 bo jak chcemy nakrecic z kolegą film z gry nie wiemy jak zrobić rzeby nie było słychać tylko mnie

tylko też jego pomożcie pls

Opublikowano (edytowane)

Jak masz "Camtasia Recorder" to wejdź w Tools -> Options -> Zakładka "Inputs" i potem zaznacz "Record system audio".

Jeśli gadacie przez Skype'a twojego kolegę również będzie słychać.

A tak w ogóle to chyba zły dział ;/

Edytowane przez CzakaPL
Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o kręcenie filmów camtasia 7 to nie polecam :) zdecydowanie lepszy fraps

i jeżeli chodzi ci o to że nie słychać twojego kolegi ja tak miałem na windows xp kupiłem windows 7 i miałem wszystko okej :)

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o kręcenie filmów camtasia 7 to nie polecam :) zdecydowanie lepszy fraps

i jeżeli chodzi ci o to że nie słychać twojego kolegi ja tak miałem na windows xp kupiłem windows 7 i miałem wszystko okej :)

tez mam 7 ale na instrukcji znalezionej przezemnie bylo cos takeigo jak audio ustawienia a gosc nie podal w jakiej wersji nakrecilismy troche i okazalo sie ze rpzez przyapdek wloczylem ta opcje ale nie wiedzialem co ona robi i bylo slychac kolege

ale kokosal11 frapsem by mi sie nie chcailo sklejac 45 filmikow o dlugosci po 10 minut

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...