Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][Problem]Zmiana nazwy pojazdu, dodawanie całkiem nowego pojazdu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie : Jak wgrać całkiem nowy pojazd, czyli dodać do tych co są inny. Oraz jak zmienić nazwę pojazdu na własną ?

OndteAw.png
Opublikowano

Musisz mieć program Spark, lub coś innego co rozpakowywuje lub wbija w dane GTA SA, polecam Sparka..

Następnie wchodzisz po kolei tam gdzie znajdują się samochody, i jak chcesz to podmieniasz nazwę i również zamieniasz pliki z samochodem.

Albo dodajesz GTA MOD'em czy jakoś tak, nie wiem dokładnie bo dawno nie grałem w GTA SA, ale muszę odświeżyć pamięć i przeczytać na internecie to Ci

powiem więcej.

Opublikowano

No właśnie chodzi o dodanie nowego, a co ja kurwa dałem?

GTA Parking, tam zamiast podmieniania wrzuca się samochody, jak jesteś kidem to czytaj porady a później ich udzielaj bo wkurwiają mnie małolaty hejtujace na tym forum.

Dajesz mu link z poradą do GTA Parking a mi wytyczasz że nie oto mu chodziło, a jednak jakby chciał podmienić to w GTA Parking kilka klików i ma dodany nowy bez podmieniania

tylko jednak trzeba mieć mózg.

Opublikowano

Jesteś wręcz zajebisty. Powiedz mi, gdzie w gta parking masz coś takiego jak dodanie nowego auta. Przy dodawaniu masz coś takiego jak "zastępowany pojazd". Daj mi jakiś screen czy coś, to zwrócę Ci honor.

Nie obrażaj się, że zamknąłem Ci temat, ale nawet nie umiesz zmienić hostingu obrazków, a to już nie mój problem.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

W Gta Parking nie ma opcji dodania nowego obiektu, tylko podmiana starego.

A jak pozmieniać nazwy ?

OndteAw.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...