Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unique Stunt Jump GTA 4

Gericht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Unique Stunt Jump or GTA 4

Rockstar pozostawiło bo sobie pewien ślad a właściwie odcisk.

Większość osób narzekała na brak animacji skokowej z schodów czy odbić, płakała wręcz że nie można tak robić jak na GTA SA

Gdzie tam odbicie czy wjechanie od schodów często kończyło się przeżyciem, w GTA 4 albo wypadamy z samochodu, albo uderzamy o krawężnik, albo

wylatujemy przez motor. Znalazłem w internecie pewną mapkę z zaznaczonymi punktami gdzie można zrobić unikalne skoki, specjalnie one są ukryte w całym

Liberty City, a same znalezienie wszystkich na własną rękę zajęło by więcej niż 12 godzin. Poniżej mapka z rozmieszczeniem.

Broken i Dukes

broker_dukes.png

Alderney

alderney.png

Opublikowano

STOP KOPIOWANIU !!!

Wszystko zkopiowane z gta site !!!

Przeczytaj regulamin : 13. Zakaz kopiowania poradników itd. z innych stron, nawet ze źródłem!

EDIT@@@@@@@@@@@@@@@@

13. Zakaz kopiowania poradników itd. z innych stron, nawet ze źródłem!

I nawet jak napiszesz że nie twoje.

Zaraz ci ten poradnik znajdę.

OndteAw.png
Opublikowano

Wszystko?

Pokaż co skopiowałem, daj link do takiego samego tekstu, zdjęcia skopiowane z GTA-site, nawet napisałem że nie moje.. Więc?

Dawaj tekst ;*

Opublikowano
Unique Stunt Jumps

A jednak Rockstar zostawiło nam coś znane z poprzednich części w prawie nie zmienionej formie - mowa o unikalnych skokach. Tym razem jest ich aż 50 i są dość dobrze poukrywane w całym Liberty. Jeżeli ktoś nie wie na czym to polega, wyjaśnię - chodzi o to, by odnaleźć daną wyskocznie (może to być cokolwiek, byle twój pojazd po najechaniu na to uniósł się w powietrze), wybić się z niej i wylądować w określonym polu. Jeżeli zaliczysz dany skok na ekranie (na dole) zobaczysz napis "Stunt jump completed", jeśli jednak coś pójdzie nie tak ujrzysz "Not good enought" i będziesz musiał go powtórzyć.

Nie będę przedłużał, tak więc znajdź sobie jakiś w miarę szybki pojazd i zaczynamy!

Co drugie słowo to samo...

To jest ukryta treść, proszę

Dobra skończ i już nie kwicz, jak coś to modek usunie topic...

Nawet nie pofatygowałeś się o opisanie każdego punktu.

OndteAw.png
Opublikowano

Ale sam myślałem nad tekstem, jest inny. Więc? - Nie spamuj a modek jak chce to mi da % i nie będę płakał. Kopia to tylko obrazki, to że się uderzało w schody

i wylatywało to każdy półmózgowiec wiedział.

Opublikowano

Nawet nie reupladowałeś obrazków na inny hosting, są na gtasite...

Dla mnie, jak i dla innych jest to plagiat. Nie włożyłeś tu dużo roboty, zamykam.

1317454587-U195480.png

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na Unique Stunt Jump GTA 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...