Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pliki mt2isgreat rejstracja nie dziala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drodzy koledzy. Mam taki problem z plikami mt2isgreat. Polega on na tym , ze gdy wejde na strone i sprobuje zrobic nowe konto wszystko ladnie wpisuje dane id haslo itp daje

tam zaloz konto ok pisze konto zostalo utworzone spoko. Probuje sie zalogowac w grze wyskakuje sprawdz swoje wejscie no ok patrze do navicatu konto jest wszystko ladnie tylko haslo nie pasuje .Mozna powiedziec ze zle haslo daje strona zmnieniam haslo na to co mam przy swoim koncie i wszystko dziala ,na konto mozna normalnie wejsc .

Bardzo bym prosil o pomoc i wytlumaczenie mi krok po kroku jak to naprawic bo w edytowaniu i robieniu stron jestem troche zielony :unsure: . ZA POMOC DAJE +

Opublikowano

Używasz Spolszczenia ??? Jak coś to jeżeli ty jesteś głównym założycielem server to wpisujesz do Spolszczenia swoje ip z końcówką .100

Opublikowano (edytowane)

Używasz Spolszczenia ??? Jak coś to jeżeli ty jesteś głównym założycielem server to wpisujesz do Spolszczenia swoje ip z końcówką .100

Tak na spolszczeniu gram i to ma pomoc ??? Przeciez normalnie sie moge poloczyc z serwerem i grac. Teraz sprawdzilem i z koncowka 100 jest Blad poloczenia sie z serwerem a gdy dam normalna koncowke czyli 229 normalnie sie laczy. Dlaczego <_<

ZAPOMOC DAM WIELKIEGO +

Edytowane przez KoNoPxD
Opublikowano

Na początek powiec jakie masz pliki

a potem sprawdź czy dobrze skonfigurowałeś i wyłącz Zapore !

HOST wpisz : Mcncc.com

w Domain : com

IP: przepisujesz swoje ip z Hamachi

Name Server : 4.2.2.3

IP Drugie : przepisujesz swoje IP z Hamachi ale zamiast na końcu np .154 wpisujesz .100

Net Mask : 255.0.0.0

Opublikowano

Refresh@ a pozatym kolego co ma zapora do reje jak sie mozna poloczyc z serwerem i koledzy tez sie moga poloczyc . Poprostu konto wszystko ladnie robi ale zle hasla sa do kont !!!! <_<