Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie postacie i ich wyposazenie

D3m0n3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zrobilem ten temat poniewaz duzo jest tematow,ankiet z pytaniem "Czym grac" , "Co wybrac" wiec pomyslalem i zrobilem tuta aby nie bylo spamu na forum:

Wziolem tez pod uwage ze kazdy ma swoj styl gry i swoje najlepsze bronie jak i wyposazenie.

Przedstawie wam najlepsze wyposaznie wedlug mnie:

1.Engineer-

1Slot-Piesci.

2Slot-MP5K.

3Slot-MP7A1/TMP9.

4Slot-TBOMB

5Slot-K1

6Slot-Ammo Box,M14,Flashe,

Gra Engineerem jest bardzo latwa pod wzgledem szybkiego nabijania dinarow i expa. Wyposazenie dla Engineera jest bardzo kosztowne i ciezko w kupieniu. Gra Engineerem jest bardzo przyjemna bo z latwoscia zabija sie przeciwnikow.Polecam Grac Ta Postacia..

2.Medic-

1Slot-Piesci.

2Slot-MP5K.

3Slot-MP7A1.

4Slot-Medic Kit.

5Slot-K1.

6Slot-Medic Boxy,Flashe

Gra medicem jest fajna poniewaz mozesz leczyc sobie zycie :) Gdy jestes 1v (1,2,3) masz szanse wygrac poniewaz mozesz sie leczyc a przeciwnik jesli nie gra medicem nie moze i ma mniej zycia..Ta postacia mysle ze gra sie najlatwiej ze wszystkich klas.. Rowniez Polecam..

3.Sniper-

1Slot-Piesci.

2Slot-MP5K.

3Slot-AW50F/PSG.

4Slot-TBOMB

5Slot-TAC15

6Slot-Flashe.

Gra Sniperem jest ciezka.. Polecam grac sniperem bronia AW50F jest to najlepsza sniperka ze wszystkich. Sniper to postac bardziej do campienia na SP i flashach...

4.Assault-

1Slot-Piesci.

2Slot-MP5K.

3Slot-FAMAS.

4Slot-Granat.

5Slot-XM8/G36/M4A1/M60.

6Slot-Flashe.

Gra Assaultem jest dosyc latwa. Postac ta jest bardzo szybka i przydatna w pojedynkach 1v1.. Przewaznie gram ta postacia i bardzo ja polecam

5.Heavy Troper-

1Slot-Piesci.

2Slot-MP5K.

3Slot-M249.

4Slot-TMA.

5Slot-M134.

6Slot-Flashe.

Gra Heavy Troperem jest bardzo nudna i ciezka. Malo gram ta postacia i nie polecam jej.

Wiec to jest wedlug mnie najlepsze wyposazenie dla danych postaci.

Tak jak pisalem kazdy ma swoj styl gry i swoje bronie, ale mi sie bardzo dobrze gra takim wyposazeniem jak przedstawilem.

Uczeń
Opublikowano

Jedynym błędem jaki popełniłeś jest T-Bomb, jest on na 4 nie na 5 slot, jeśli to Twoje to masz tego + :)

Opublikowano

Brakowało mi takiego posta na forum :]

+ dla Ciebie za pracę

PS. czy t-bomb nie jest przypadkiem na 4 slot ??

Opublikowano

Powiem tylko jedno. Każdy woli czym innym grać.

Np. Ty lubisz grać M60, bo Ci się najlepiej tym gra, a inni wolą M249Mini.

Temat odrazu zamkną, bo już miliony takich tematów było...

P.S. Następnym razem nie pisz na czarno, bo nic nie widać ; )

Nie jestem tu dla reputy

Bo te plusy i minusy są do dupy

Ja tu jestem by pomagać

No i też żeby z userami poggadać

Opublikowano

Źle, źle i jeszcze raz źle. Widze, że jeszcze nie ogarnąłeś do końca gry :D Tbomb, jak wspomnieli jest na 4 slot. Jest on jeszcze dostępny dla heavy troopera, więc na cqc to lepszy wybór niż TMA. M249 u heavy na 3 slocie? Od kiedy? Myślałem, że jest tylko na 8 jako retail lub w wersji nickel... jaracie się tym mp7a1, a dla mnie ta broń jest średnia, tylko dobra na bardzo, bardzo bliskie dystanse, za to scorpy i tmp9 to lepsze rozwiązanie. Tak samo k1, to jest raczej przeciętna broń i na krótkie lub średnie dystanse. Dodaj też info o 8- slotówkach... moim zdaniem bez większego sensu jest ten temat, gdyż to ukazuje TWOJE ulubione eq, a moim zdaniem to bez sensu się chwalić co się lubi lub co nie. Dodatkowo... to nie zmienia faktu, że zaraz będą nowe tematy typu: "Co kupić" , "Co polecacie". Moim skromnym zdaniem dla... najlepsze jest .... takie tematy nie mają raczej sensu, każdy ma inne upodobania i styl gry, i nie wziąłeś pod uwagę rodzaju rozgrywki, czy to CQC czy BG, a pomiędzy nimi jest kolosalna różnica.

Opublikowano

@Up

Dlatego napisalem ze biore pod uwage to ze kazdy ma swoj styl gry... I pokazalem jakim mi sie gra najlepiej i jakie wyposaazenie polecam.

Czytaj dokladnie a nie byle jak..

Opublikowano

Nawet dobry TuT, bo są pytania "Co wybrać", ale mógłbyś go rozwinąć.

Masz + na zachętę.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

No niestety robiąc cokolwiek jest możliwość, że zostaniesz skrytykowany, więc nie myśl, że tylko ja się uwziąłem ;) Najlepiej będzie, jak poprawisz błędy i rozwiniesz opisy, zarówno cechy każdej klasy, jak i dlaczego właśnie ta broń :)

Opublikowano

TuT nawet fajny masz +/- zależy co zbierasz.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Gość Only.My.Life
Opublikowano

Mi sie podoba gra heavy trooperem jeżeli ma sie M134 i RPG_7 to jest łatwa gra tylko trzeba umiec celowac i rozkrecic te bronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...