Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Magus Hermeticus

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja 1.4.0

Ave gladiatorzy!

Otrzymaliśmy informację, że przybył nowy kupiec, którego możecie znaleźć już w mieście. Nadano mu imię Magus Hermeticus. Dziwna i tajemnicza atmosfera otacza jego stragan. Przy wejściu znajduje się napis:

Witajcie młodzi gladiatorzy. Mogę uczynić wasze magiczne itemy jeszcze bardziej potężne, zielone zmienię na niebieskie, niebieskie na purpurowe. Aby uzyskać potężny purpurowy przedmiot, musisz mieć conajmniej 30 lvl. Zapytacie które przedmioty? Każdy przedmiot, który posiadacie. Aby zacząć proces, przenieś item do lewego okienka w moim sklepie. W prawym okienku ukaże się podgląd, jak item będzie wyglądał po udanej zmianie. Jeżeli spodoba Wam się rezultat, możecie ustawić swoje szanse na powodzenie (w %), zależało to będzie od ilości poświęconego złota oraz rubinów, które przeznaczacie na zmianę.

Magus Hermeticus, będzie w każdym kraju, z tą samą ofertą:

"Mogę podnieść jakość twoich itemów, ale uważaj, szansa na udaną przemianę zależy od złota i rubinów, które na nią wydasz. Jeżeli przemiana się nie powiedzie, stracisz i rubiny i złoto. Przedmiotu nie stracisz, wróci on do starej jakości"

Cena za przemianę przedmiotu:

Maksymalne szanse na przemianę za pomocą samego złota - 25%.

Maksymalne szanse na przemianę za pomocą samych rubinów - 85%.

Przedmioty związane duszą, pozostaną nią związane po przemianie, przedmioty nie związane duszą również pozostaną nie związane.

Jeżeli zmieniasz przedmiot z zielonego na niebieski, możesz go ponownie zmienić z niebieskiego na purpurowy, w kolejnej próbie.

Bonus odpoczynku wraz z updatem przestanie istnieć, jako, że przyspieszał nabijanie leveli nowych gladiatorów.

Niech Fortuna będzie z Wami

Wasz Gladiatus Team

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Może Ciebie to nie obchodzi.

Ale komuś kto tego nie przeczytał moze nie wiedziec do czego sluzy ten npc...

Twój post idzie jako spam = raport.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Specjalista
Opublikowano

hymm, to rozwiązanie mnie zaciekawiło i niestety zmartwiło.

A dlaczego ? proste

Dzieciom, dorosłym, ogólnie ludziom którym dobrze się powodzi w realu, będą wstanie ulepszać swoje itemy za rubiny, czyli zwykł gracz teraz ma bardzo małe szanse, aby być jednym z najlepszych.

Wiadomo że ta funkcja będzie i nikt jej nie usunie dlatego że przynosi ona dochód.

Dla nich nie jest ważne granie itp, tylko liczą się pieniądza.

Opublikowano

Nowy npc jest przydatny na lvl +24 bo po ulepszeniu przedmiotow szybko się wybiją.

Oni tego npc zrobili w 85% dla kasy ;]

Opublikowano

Na moim lvlu 33 nie ma sensu ulepszać ,bo cały czas lepsze bronie wychodzą a co z tym idzie większe obrażenia ;

)

Opublikowano

lol mi sandalki talits niebios za 1 % zlota poszly xD i mam tera purpury

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...