Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

powering lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj wylosowalem elitke ze skrzynki no i zalozylem room 3vs3 CTF na sektorze tylko na noze :/

i koles mi mowi ze mnie zraportuje bo to jest powering lvl chociaz my sie wogole nie znamy i sie nie

umawiamy ze np teraz ty przenosisz flage :/ jak mam to udowonic nexonowi jak dostane bana za

cos czego nie zrobilem ? :/

Opublikowano (edytowane)

YY, nic Ci nie zrobi?

chyba, że pisałeś "my flag" "pls i need job" "noob, its my" i niewiadomo co jeszcze, ale bez filmiku nic nie zrobi. Powerleveling to jakby było ustalone kto kiedy bierze, spokojnie, bana nie dostaniesz (w końcu ja sam gram 3v3 ctf :O)

@Edit: można też zaliczyć to, że miałeś elite, a ktoś tam sobie właśnie pwr lvl robił, a ty nie kicknąłeś..

Edytowane przez kangrum
Specjalista
Opublikowano

nie udowodnisz, ale nie dostaniesz bana bo za to nie ma ;)

chyba że specjalnie kogoś nie zabijałeś

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

no gralismy ze 2 z mojego klanu kolegow i ja w Alpha przeciwko 3 innym graczom !

zadnego pwrlvl nie bylo ! staralismy sie wyrownywac staty w naszym clanie poprzez ts

ale w grze nie bylo czegos takiego ze np stoje i nic nie robie a inni biegna zeby miec flage :/

Opublikowano

No bo dzisiaj była misja z flagami i jak gracie 3 vs 3 może być to brane za plvl bo wtedy najłatwiej odnieść flagę... Całkiem nietykalny nie jesteś ale raczej nie wyłapiesz banna

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...