Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem skłonny kupić jakieś autko z T2 lub T3, zastanawiam się nad Lotusem Elise a Nissanem Skylinem. Z T3 chciałbym BMW Z4. Nie mam boostów niestety:) Co jest najlepsze dla mnie? i od którego lvla jest BMW Z4

faceplus_banner_728_90.png

Dzięki tej stronie mam ponad 5.000 fanów na fanpage'u!

Opublikowano

Jeżeli auto z T2 do wyścigów to oczywiście Lotus Elise.Skyline jest ładniejszy i ma lepsze osiągi lecz Lotus ma znakomitą sterowność,a po włożeniu dobrych części będzie lepszy od Nissana.Nissan się trochę gorzej prowadzi i jest bardziej cięższy od Lotusa.

Jeżeli z T3 to jak już to BMW Z4 GT3.Mówisz że chcesz z T3 BMW Z4 ale ono jest za boosty,a powiedziałeś że boostów nie masz :)

BMW Z4(ale to z T2) jest od 15 lvl za 130 tyś.A BMW Z4 GT3 możesz kupić za boosty(5500)

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano (edytowane)

Najlepsze w T2 Jest Lotus Elise. Ponieważ ma wszystko najlepsze i polecam go.

Moich 10 kolegów miało lotusa i są bardzo zadowoleni i teraz mają nadal go w garażu. Mają teraz po 50 lvl ale to szczegół :D

Nie kupuj Z4 !! To jest straszne gów*o, a Lamborghini Gallardo też nie kupuj jak już. Najlepsze w T3 to Murcielago i jakies inne nie pamiętam.

W t3 to już co innego ale Elise wygrywa z wielką ilością aut z T1, T2, i kawałkiem T3.

To z mojej strony Pozdrawiam

Edytowane przez TheSirMixer