Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na mój kanał live + Stronke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaprosić was na mój kanał live , na ktorym gram audycje . Strona na ktorej widnieje Link Do mojego Kanalu PinoTV to : www.factorybeatz.bnx.pl . Jeśli komuś sie spodoba , prosilbym o zarejestrowanie sie i rozglaszanie tej strony :)

Opublikowano

Chyba jest zakaz dawania linków do innych stron, konkurencyjnych, ale ta twoja chyba się nie zalicza do tego, nie wiem. Ja na nią zaglądnę.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano (edytowane)

Nie zalicza sie up

Strony konkurencyjne to strony typu o grach hackach botach.

Ale usuń ten odnośnik na footballteam.pl bo to jest link polecający a takich linków tu nie można dawać !!!!!!!!!!!

Strona to nie zaciekawa zrób lepsze logo i jakieś ciekawsze pomysły jak zrobisz coś ciekawego to dopiero dawaj na mpc

Edytowane przez PROSHOTER1994
634534203295449218.png
Opublikowano

W dzisiejszych czasach ludzie chcą pięknych stron, loga itp więc trzeba się starać, gdyż w większości jest tak że jak coś jest ładne to się chętniej na to wchodzi :)

2nbcax2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli jest ktoś zainteresowany to mogę tam wrzucić jego serwer cs , minecraft , i inne :)

Wbijajcie na stronkę :) Ciekawe rzeczy , reklamy za marne grosze , możliwość wstawienia swojego serwera minecraft , Counter - Strike i innych gier za niewiele :)