Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,gram na PLu na serwerze 24 Phantos.Zawsze było dobrze ale dzisiaj gdy wszedlem do M1 Ch2 Wyskoczył mi błąd ze znakami zapytania i wyłączył sie metin.I nie działa mi M1 Ch2 ani gdy jestem w srodku miasta ani gdy jestem gdzieś dalej. Na innej postaci na tym koncie moge normalnie chodzic po M1 Ch2,na głównej postaci wyskakuje jednak taki błąd,co może być jego przyczyną? I dzieje sie to tylko w M1 Ch2 po lesie sohan itp moge jezdzic na Ch2

Opublikowano

Pewnie nie stoisz główną postacią w m1 tylko gdzieś się zbugowałeś np. w górach, i dlatego cały czas Cię wylogowuje

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ale ja tą postacią Moge np iść do lasu dropić sobie bić metki i nic.Ale wejde do M1 Ch2 to wyskakuje ten błąd.na M1 Ch4 np moge sobie robic co chce chodze misje robie itp

Opublikowano

yyym to wejdz np na ch4 i zejdz z konia to po pierwsze i stan w miejscu gdzie niestoi inny gracz np gdzies u gory mapki i wtedy zaloguj sie bo mozliwe ze stoisz w jakims graczu i przez to cie loga

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dziwne nigdy tak nie miałem i nie słyszałem, żeby ktoś tak miał...

Może warto napisać do supportu? Musi coś być z twoją postacią, bo na innych Ci działa.

Zbieram -

Opublikowano

Tak . Na s22 taki mi się ciagle zdarzało wuec zmieniłem serwer na s10 i działa pieknie. Nic mi się nie dzieje . To przyczyna przeciążonego serwera

Opublikowano

Tutaj mogę tylko podsumować wypowiedzi kolegów wyżej. Z doświadczenia wiem, że Twoja postać jest teraz zbugowana prawdopodobnie, dlatego że byłeś na koniu i jak Cię wywaliło ktoś w tym miejscu gdzie stałeś wystawił, np. sklepik.

Napisz do supportu i błagaj, aby Ci pomogli odbugować postać. =)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...