Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie chciałbym zareprezentowac grę Kraina Wikingów...

http://www.krainawikingow.pl//?r=83382

Zagraj. Za Darmo...

Chyba nie ma osoby, której tematyka podbojów Wikingów byłaby obca i obojętna. Epickie filmy, pasjonujące książki, wzniosłe opowieści i niesamowite legendy... Ilość źródeł, w jakich pojawił się motyw Wikingów można by mnożyć w nieskończoność! Doba Internetu otwarła przed nami nowe możliwości, efektem czego jest rozbudowana i klimatyczna produkcja przeglądarkowa Kraina Wikingów. Gracz w niej wciela się w niedoświadczonego wojownika (lub wojowniczkę) i początkowo wykonuje co prawda mało ambitne i niezbyt trudne zadania, ale robi to wyłącznie po to, żeby w przyszłości stać się wielkim zdobywcą. A do tego długa droga! Niezbędny będzie nasz ogromny wysiłek i paranie się rzemiosłem. Dodatkowe fundusze zapewnią nam dalekie i często niebezpieczne podróże. Ryzyko jest jednak nieuniknione, jeśli zachcemy zapewnić naszemu bohaterowi potężny oręż i twardą jak skała zbroję.

Edytowane przez kamilos9
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja się próbowałam zalogować, ale jakiś błąd się pojawia, co bym nie wpisała za nazwę użytkownika, nawet przypadkowe literki i cyfry to nazwa zawsze jest zajeta...jakiś fakap jednym słowem...

darmowe gry online

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...