Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Pytanie ] Pewna strona od yangów .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , znalazłem na allegro temat o yangi metin2 ... i tam był link do strony ... i jest oferta 3kkk za 11,07 zł ... patrzyłem na komentarze i 18 negatywów ( dużo odwołanych , chyba 2 negatywy ) .. reszte pozytywne ( dość dużo ) , goście handlują tylko yangami

strona to g-m$tin.pl ( chyba wie co to za strona ) , zamówiłem od nich ... dostałem e-mail zwrotny o ustalenie miejsca itp , ja ustaliłem miejsce ale nie dostałem odpowiedzi więc piszę na gg a gość pisze żebym zgłosił reklamację ... napisałem do takiego gość Admi*ek ...

on odpisał żebym wysłał ss jakie e-mail dostałem to mu wysłałem i czekam na odpowiedz...

Proszę odpowiadajcie czy ta strona ja zaufana , jeśli nie proszę napiszcie strony z yang za sms ... zaufane strone

Proszę także nie zamykać tak szybko tematu

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

tak ale czytam komentarze i 18 negatywów , a pozytywne 106... a on tylko yangami handluje

jednak się wyjebałem i . ciul stracę te 11 zł ... on cały czas pisze że dostane odp na e-mail a chuja

wie ktoś jak wystawić komentarz , bo to jest poza allegro , inni mogą to napiszcie mi jak można wystawić

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ta strona to fake ; d Zwłaszcza z tyloma negatywami na allegro.

Jedyny zaufany serwis z yangami za sms to był goldmasters

@up. Inni piszą bo zalicytowali na allegro..

EMPTY :C

Opublikowano (edytowane)

może i jestem frajer do tych rzeczy ... co poradzę że uwiodły mnie te pozytywy ... i ich rozbudowana strona

A znacie jakąś stronę zaufaną z sms yang ?? bo mam 15 km do miasta ... a jak kupię za 10 zł 1kkk to za opłatę 2,5 + bilety to 5 będzie i czekać chuj wie ile;/

Edytowane przez WodnyGłaz

narutotagkopia.jpg

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś od nich zamawiałem 2kkk za 11 zł , dostałem yangi po dwóch dniach ...

ale teraz wpadłeś w kiche ... wszyscy teraz się skarzą bo wyciąga od ludzi kasę a sam gość nie posiada yanga na danym servie .... tak samo jego boty ...

poradniki można pobierać a co do kont nie wiem ... ale teraz to daleko od nich ... tak samo od " yangzasms.pl " to jest jedna firma i tak samo fake ....

polecam allegro ( jest jedna aukcja ) gdzie można za 25 zł 1kkk , drogo ale masz 100% pewności bo gość ma 100% pozytyw a tylko tym handluje ... a tak to masz za 10 zł 1kkk przelew bankowy albo poczta

ale jeśli nie chcesz jechać to musisz płacić 2x :P

Edytowane przez StoneKnight

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Hahah nie no jakie fake :)

" Witam, mam niestety złą wiadomość... a dokładnie, jedna z osób która zamówiła od nas Yang, po przekazaniu doniosła na nas, do GM (w regulaminie mamy napisane, że yang pochodzą z legalnego źródła, bo tak jest... ale sprzedaż jak wiecie, nie jest legalna w grze metin2) ... przez IP zostały zbanowane wszystkie nasze postaci na których mieliśmy Yang, zgonie z naszym regulaminem, mamy prawo wycofać się z transakcji, bo aktualnie nie posiadamy Yang, musimy się reaktywować i sprzedaż za jakiś czas znowu wróci, dział na mpcforum.pl zostanie zamknięty aż do odwołania, bardzo chcieliśmy Cię przeprosić za to, ponieważ nie wywiązaliśmy się z umowy (byliśmy przygotowani na taką opcję, dlatego w regulaminie zakupów Yang, wpisaliśmy wpis że mamy prawo odmówić, nie wiedzieliśmy że gracze, są aż tacy, aby donosić... ale taki już jest świat), bardzo nam przykro, strasznie się przez to namieszało. Co do zwrotu, jest kilka opcji... możemy wykonać przelew, możesz cokolwiek w zamian sobie wybrać z portalów http://mpcforum.pl , http://Metin2-Hack.pl , http://ICGO.pl , jest też opcja poczekania, co szczerzę odradzamy, ponieważ nie wiadomo ile czasu zajmie nam reaktywacja Yang (może potrwać nawet jeden miesiąc), na wszystkich serwerach Metin2.

PAMIĘTAJ! kupując u nas Yang, zaakceptowałeś nasz regulamin (masz go na mpcforum.pl -> Yang za sms i na dole masz "Regulamin"), więc przed odpisaniem na tego emaila, zastanów się dokładnie co piszesz.

To już po raz drugi, na nas donieśli... ale znowu będziemy mieli Yang, na pewno Cię powiadomię :)

Pozdrawia ekipa mpcforum.pl ! "

hehe czytałem pełno i każdemu tak odpisują

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Uo kurwa ... od ludzi z mpcforum.pl kupujesz ? Czys ty czlowieczku calkiem upadl na głowę ? Na mpc przesiaduje sporo oszustów (zaznaczam, ze nie napisałem WSZYSCY) wiec odradzam kupowania tu YANGów.

To co podałeś to jest fake i tyle.

Poza tym POZYTYWY cię uwiodły ? Człowieku zapamietaj to sobie raz na zawsze ... pozytywy idzie bardzo latwo zgromadzic :). Wystarczy dogadac sie z ludzmi i masz mnostwo pozytywow. Niektorzy nawet zamawiaja pozytywy ;). Na takim portalu OPINEO.pl zauwazysz horrendalną różnicę miedzy pozytywami a negatywami. Czesto pozytywow jest ponad 14.000 a negatywow ponizej 1.000 albo max 2000 ;).

Dlatego radze ci patrzec czy dany sprzedawca posiada negatywy. Jesli tak to zobacz jaka jest ich tresc i kiedy zostaly dodane i za co.

jqeuR.png

Opublikowano

W działach Metin2, a konkretniej w Tutorialach dałem zaufane strony, na których można bardzo tanio kupić yang. W przeciwieństwie do allegro, nie oszukają Cię. =)