Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] MSAC Bypass

CRiAV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Szukam DZIAŁAJĄCEGO bypassa do MSAC. Chodzi o to by nie wyrzucało z servera gdy MSAC wykrył, że ktoś używa hacków lub niewykrywalnego aimbota z aiming guide.

Odpowiedzi proszę pisać mi na PM lub w tym temacie.

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

MSAC wykrywa hacki w taki sposób jak antywirusy wykrywają wirusy (bez heurystyki) , to znaczy że jeśli używasz hacka którego MSAC nie ma w bazie, jest on niewykrywalny. A to oznacza że jeśli nauczysz się pisać hacki, twoich hacków MSAC nie wykryje. Pozdro.

Nie siłą, a młotkiem.

Opublikowano

Ok tylko jest problem bo nauka pisania haxow to nie taka prosta sprawa. Chodzi mi raczej o to by ktoś podesłał mi program omijający/dezaktywujący MSAC lub zrobionego już hacka którego miałbym oczywiście dla własnego użytku i bym go nie rozpowszechnił.

Opublikowano

Po odrobinie czasu nauki to banalna sprawa. Popatrz np. do mojego tematu, nic tu szczególnego nie ma, ale można zrobić dzięki temu menu (mogę Cię nauczyć jak je zrobić, jeśli chcesz) - http://www.mpcforum.pl/topic/398185-tutorial-menu-hack/

Gotowego haxa nie dam, ale mogę nauczyć Cię jak je tworzyć. Jeśli chcesz, ściągnij Visual C++ 2008, DirectX9 SDK Update summer 2003 (lub nowsze) i napisz tu.

Nie siłą, a młotkiem.

Opublikowano

MSAC sprawdza czy jakiekolwiek programy modyfikują proces jeżeli jest jakiś dostaje się bana, nawet za zwykłe lagi dostaje się bana jak za czity.

I nie wiem tez poco wam czity do Soldata jak i tak admin da bana gdy zobaczy coś takiego + gdy ktoś ma zmienne IP ostatnio stały się popularne bany na zakres.

Opublikowano

Mylisz się mój drogi. To 'chwyt marketingowy', w rzeczywistości nawet hooka directx'a WCALE nie wykrywa, writeprocessmemory też nie

To tylko 'pseudo anty cheat', każdego istniejącego hacka <który nie jest spakowany (snowy jest)> da się przerobić BEZ ŻADNEJ WIEDZY O PROGRAMOWANIU na niewykrywalnego.

edit: poprawka

Nie siłą, a młotkiem.

Opublikowano

laB ma racje MSAC to tylko taki niby super anti cheat a w rzeczywistości to zwykłe gowno. Każdy gracz który się trochę orientuje wie to co napisałem.

Opublikowano

Jak chcesz to nie wierz. My Cię tylko wyprowadziliśmy z błędu a co z tym zrobisz to już Twój problem.

Opublikowano

0000003A C Software\\Microsoft\\Windows NT\\CurrentVersion\\NetworkCards

Jeśli to nie jest do socketów, to właśnie tak.

Później pobawię się w hookowanie sendto, może nie ma jakiegoś z dupy szyfrowania.

Nie siłą, a młotkiem.

Opublikowano

laB2 mógłbyś pomóc napisac mi właśnie jakiegos hacka do soldata ??? bardzo bym byl wdzieczny ;] prosze napisz na gg 6827943 albo jesli mozesz to podaj.

Opublikowano

Jakie chciałbyś mieć w tym hacku funkcje?

no chodzi mi np o takie rzeczy jak w snowym czyli no bink i takie inne

Opublikowano

Będzie ciężko zrobić multi hack od podstaw i w dodatku nie znając się na programowaniu. Ale powodzenia.

Opublikowano

no ale jesli chodzi o samego hacka zeby byl sam No Bink np to tak cieżko jest naprawde ?? ;] Szukam wlasnie kogos do pomocy ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...