Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] HOMEFRONT - Achievment's / Osiągnięcia STEAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowym posiadczaem gry HOMEFRONT. Uwielbiam robić wszystkie osiągnięcia w grach, lecz tutaj mam z kilkoma problem.

1. Niszczycielski Duet. - Jak go wykonać, w której misji? Może ktoś ma poradnik YT albo coś w tym stylu.

2. Bohater Kina Akcji. - Wykonać go w Single Player czy na Multi? Jesli w SP, to w której misji(chociaż chyba tylko w 7 jest to możliwe) i jak?

Zaciekawiła mnie jeszcze 1 rzecz. Wpadlem na linka w necie do globalnych osiągnięć i zainteresowało mnie 1, którego nie mam w ogole wyswietlanych w osiagnieciach mojego HOME'a.

Mianowicie: http://steamcommunity.com/stats/Homefront/...ments/?l=polish

- Koroner

Na stronie steama tez nie ma opisanego o co w nim chodzi.

To trzeba jakoś odblokowac, czy jak?

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc :]

Opublikowano (edytowane)

Niszczycielski duet:

Zabij 5 przeciwników z drugiego siedzenia helikoptera Apache za jednym razem (Nie wiem w której misji i w jakim trybie)

Bohater kina akcji:

Wyskocz z helikoptera, jednoczesnie zabijając przeciwnika spadającym wrakiem (Wydaje mi się że w 7 ale głowy nie dam)

Gram aktualnie w HOMEFRONTA. :P

A ten koroner to może być jakiś błąd/bug :)

Raczej nie ma na youtube żadnego poradnika :P

Edytowane przez zielinskipawel4

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

No ja znam opis tych osiągnięć... ;/ To z 5 fragami z apache już mam, ale próbujemy z kumplami na pustym serwerze to 2, czyli zeby zabic wrakiem wyskakujac z helikoptera, robimy to na w ciul ró.żnych sposobów i nic... Już pomysłów nie mamy. Napisz do mnie na GG: 5709733 to Ci podam moj nick steam i mozemy razem cos pograc. No prosze, nikt nie wie, jak zrobić to osiągnięcie? A co do koronera to raczej bug nie jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...