Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wrzuc folder z clientem na pulpit . Jesli nie bedzie nadal dzialac to pobierz wersje clienta 928 lub 982 ( Ta najnowsza )

Licze na + ;]

PS

Wujek google zawsze pomoze

Edytowane przez BaSiC IKTyt2I

sygf.png

W sieci wystepuje pod 2 nickami: ZuO13 i BaSiC.

Pod nickiem ZuO13 mozecie znalezc mnie w grach takich jak : Crysis2(Multiplayer xbox360) lub LeagueOfLegends(Serw. Eu/Ne).

Pod nickiem BaSiC zas mozecie mnie zauwazyc w grach: Counter-Strike 1.6(steam basic225) lub Metin2.

Opublikowano (edytowane)

Przeinstaluj metka ;]

Najlepiej najnowsze aktualizacje.

Jak to nie pomoże to jedynie obejście cię ratuje.

Edytowane przez Gons
sygnaturka6kh.jpg
Opublikowano

Ja bym ci radzil w ogole usunac Viste i na tym nie pracowac. To gowno :)

sygf.png

W sieci wystepuje pod 2 nickami: ZuO13 i BaSiC.

Pod nickiem ZuO13 mozecie znalezc mnie w grach takich jak : Crysis2(Multiplayer xbox360) lub LeagueOfLegends(Serw. Eu/Ne).

Pod nickiem BaSiC zas mozecie mnie zauwazyc w grach: Counter-Strike 1.6(steam basic225) lub Metin2.

Opublikowano

Witam.

Sytuacja ta często się powtarza, więc pozwolisz że zanim moderator zamknie twój temat powiem ci z jakiego powodu, dlaczego się tak dzieje, i jak to naprawić w ewentualności.

Sytuacja ta powstaje najczęściej ze względu uruchamiania różnych serwerów, gdyż wtedy starter Metin'a tworzy się w katalogu Temp, i próbuje odpalić ci innego klienta gry przez inny starter.

Najłatwiej ten problem wyeliminować tworząc w Windows'ie nowego użytkownika, a jeżeli ktoś nie ma ochoty, wystarczy pobrać program o nazwie "Easy Cleaner", na początku przejść do zakładki niepotrzebne, zaznaczyć wszystkie okienka w tym dziale, nacisnąć Wyszukiwanie, a po tym usunąć wszystko. Następnie po tej czynności przechodzimy w programie do zakładki Rejestr, i robimy to samo.

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...