Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Sonyvegas] Kilka pytan !

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

siemanko.

Mam kilka pytań do was bo właśnie mam nagrane kilka klipów kamera full hd ale nie wiem czemu jakość nie jest najlepsza wiec jestem właśnie na etapie klejenia teledysku i szukam kilka effektow oraz tutkow to jakości.

1. Jak polepszyć jakość filmiku żeby były lepsze kolory itd (Przypominam ze ja jestem na tym klipie)

2. Jak zrobić takie trzęsienie jak by kamery jak by było trzęsienie ziemi czy coś.

3. Jak zrobić takie 2 paski jak np maja raperzy w teledyskach jeden na gorze jeden na dole.

4. Jeśli chce żeby te teledyski mrugały szybko czyli po pol sekundy jeden nawet mniej to muszę robić to ręcznie czy coś mi w tym pomorze.

Owszem dajcie jakieś ciekawe tutki dla mnie lub jak macie jakieś dobre tutoriale lub pluginy co tutaj nie wymieniłem a myślisz ze do teledysku może być fajne proszę pisać.

Dam + za każdy pomocny post.!

Opublikowano

"Pomorze" nie, Wielkopolska tu.

Po prostu kocham pseudointelektualnych technozjebów, którzy chcą zaistnieć w cieniu swoich "ziomków".

A tutaj odpowiedzi:

1. Nie nagrywaj siebie to i jakość i oglądalność wzrośnie.

2. Trzęsienie jakby kamery jakby ziemi?

3. Czyli jeden pasek w tułowiu, drugi na czole ?

4. Powtarzam: Wielkopolska. A mruganie teledysków jest awykonalne - takimi "kurwa" czarami nikt nie egzystuje.

Człowieku kaukaskiego pochodzenia od tego idziesz do wujka (tudzież Pana) G. Mam nadzieję, że twój organ, którego nazywasz "musk" pomimo skrępowania umysłowego przetworzy taką ilość informacji.

Za słowa nie przepraszam. Nie mam litości do młodzieży, którzy kiwają w rytm alarmu samochodowego.

Pomocnik
Opublikowano (edytowane)

"Pomorze" nie, Wielkopolska tu.

Po prostu kocham pseudointelektualnych technozjebów, którzy chcą zaistnieć w cieniu swoich "ziomków".

A tutaj odpowiedzi:

1. Nie nagrywaj siebie to i jakość i oglądalność wzrośnie.

2. Trzęsienie jakby kamery jakby ziemi?

3. Czyli jeden pasek w tułowiu, drugi na czole ?

4. Powtarzam: Wielkopolska. A mruganie teledysków jest awykonalne - takimi "kurwa" czarami nikt nie egzystuje.

Człowieku kaukaskiego pochodzenia od tego idziesz do wujka (tudzież Pana) G. Mam nadzieję, że twój organ, którego nazywasz "musk" pomimo skrępowania umysłowego przetworzy taką ilość informacji.

Za słowa nie przepraszam. Nie mam litości do młodzieży, którzy kiwają w rytm alarmu samochodowego.

za kilka lat jeszcze ci sie japa otworzy i będziesz mi farmazonie dupę lizał nie masz litości dla małolatów to jesteś skończonym Ch.... bez nas ten świat pójdzie w kibel wiec się zastanów teraz jestem może chu.... a za kilka lat może będę jeden z najlepszych.

No tak przecież ludzie maja Wyjeb... na podziemie a i wiesz co jeszcze każdy prawdziwy fan rapu ci powie ze nie legal ma lepszy przekaz niż peja i HG i reszta legalu chociaż jakość mamy gorsza i mniej doświadczenia to się nie liczy a przekaz 100% lepszy i to tyle a jak chcesz mi pocisnoc to pisz na PW i tam cie dojade na maxa eloszka.

P.S i sam jestes techniawska Kur..

Edytowane przez JML
Opublikowano

siemanko.

Mam kilka pytań do was bo właśnie mam nagrane kilka klipów kamera full hd ale nie wiem czemu jakość nie jest najlepsza wiec jestem właśnie na etapie klejenia teledysku i szukam kilka effektow oraz tutkow to jakości.

1. Jak polepszyć jakość filmiku żeby były lepsze kolory itd (Przypominam ze ja jestem na tym klipie)

2. Jak zrobić takie trzęsienie jak by kamery jak by było trzęsienie ziemi czy coś.

3. Jak zrobić takie 2 paski jak np maja raperzy w teledyskach jeden na gorze jeden na dole.

4. Jeśli chce żeby te teledyski mrugały szybko czyli po pol sekundy jeden nawet mniej to muszę robić to ręcznie czy coś mi w tym pomorze.

Owszem dajcie jakieś ciekawe tutki dla mnie lub jak macie jakieś dobre tutoriale lub pluginy co tutaj nie wymieniłem a myślisz ze do teledysku może być fajne proszę pisać.

Dam + za każdy pomocny post.!

1.żeby były lepsze kolory spójrz na video fx Color Corrector Color balance tam sie mozesz pobawic efektami

2.Video Fx-Film effect po odpowiednim ustawieniu otrzymasz tak zwane trzesienie ziemi

3.nie mam pojecia o co ci chodzi mimo iz lubie rap hip hop etc. po prostu nie zrozumiałem jakie paski zarzuć przykładem to pomysle

4.tez nie zrozumialem... co klip ma migać pół sekundy ? co ty robisz broń na epileptyków (wybaczcie nie wiem jak to sie piesze)

a za helpa ;D jak już będziesz sławny nie zapomnij xDD o koledze co ci starał się pomóc ;)

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...