Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyslalem wiadomosc do supportu x3 o tym ze chcialbym dostac IP za postacie.

Dzis patrze 2 wiadomosci znikly z " Wyslane Wiadomosci ".

Oraz jedna wyslana do polskiego supportu zostala i pisze przy niej Zgloszenie Przypisane.

Czy ktos wytlumaczy ocb?

Opublikowano (edytowane)

Ja chyba wiem ale pewien nie jestem :P / Ja wyslalem do angielskiego 4x support o IP xddd Czekam 4 dni i mam jeden przypisany ale nic z nim nie robia . Co do problemu to pewnie tak jak mi zrobia ze tylko jedno przyjma a reszte odrzucą :P / Masz plus za avek ^^ edit . Do kogo Cie przydzielili ?^^

Edytowane przez amadd
Opublikowano (edytowane)

Miałem tak samo wysłałem kilka razy niechcący i zostawili tylko jedno.

Mi został przydzielony Lextonian i czekam 4 dni ale wole czekać i ich nie poganiać niech zrobią co mają zrobić.

Edytowane przez popiolek
Opublikowano

Napiszcie do nich ile czasu musicie czekać na ip. Ja po wysłaniu tej wiadomości dostałem ip po godzinie :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Wogole w wiadomosci do supportu co wybraliscie bo tam sa rozne rzeczy

Account

Store

Issue

Itp ?

UP @

Calkiem nowa wiadomosci czy komentarz do tej ogolnej?

Opublikowano

@ Piteruum

Store - Sklep =)

Trzeba im o sobie przypomnieć patrz przed chwila napisałem

How long i must wait, for the ip?

I would be grateful for your massage.

i dostałem odpowiedź:

We normally do not provide refunds for items purchased such as skins, champions, or runes. However, I will make a one time exception for you and refund up to 3 purchases at this time. I can only provide you with this exception as a single request so please make sure your decisions are final. If you have had a refund before I will be unable to provide you with another.

Please provide me with the following information so I can begin the refund process. I need :

- The name of up to 3 items you would like refunded.

- How much IP or RP you spent on each item

I also need the following information:

- Your account name (What you log in to the game with)

- Your summoner name (What other players see in game)

- Which server you play on (North America or European)

Please make sure to include all the information mentioned above, I can't complete the refund process without it.

If you have received a refund before I can't provide you with another exception. I'm sorry for the inconvenience.

Please let me know if you have any further questions or feedback. Good luck on the Fields of Justice!

Good Hunting,

Opublikowano

http://support.leagueoflegends.com/home

Submit a request wpisujesz swój mail wiadomość po polsku (piszesz w wiadomości że słyszałeś że jest możliwość otrzymania ip za swoje postacie którymi nie grasz wypisujesz jakie postacie piszesz:

Nazwa przywoływacza:

Nazwa Konta:

Email:)

potem wybierasz serwer EU, język polski, category hmm ja wybrałem Account można również Shop wybrać przepisujesz kod z obrazka klikasz Submit, sprawdzasz maila czy twoje zgłoszenie jest przetwarzane i teraz czekasz na IP polecam wyjść na dwór odprężyć się pograć w piłkę i wróć za 5-6h powinienes mieć swoje IP/RP za postacie :)

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

@Up ja wyżej pisałem poczekaj dzień, dwa i przypomnij im o sobie :

How long i must wait, for the ip?

I would be grateful for your massage.

Odrazu odpisze. Wczoraj napisałem dostałem opowiedz zwrócił RP i IP a postaci nie zabrał (Vladimira, Pantheona, Gangplank) :-)

Opublikowano

@up mam pytanie ponieważ napisał im 12.07 żeby mi oddali dziś napisałem do polskiego supportu i tamto zgłoszenie znikło...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano (edytowane)

@Up jak zobaczą ,że masz dwa jedno usuwają.

Najlepiej napisać po angielsku szybciej pójdzie. :-)

Edytowane przez popiolek
Opublikowano

dobra, sprawa rozwiązana .. wnioski: jak piszecie do supportu - czekać, jak nie odpowiedzą po 4 - 5 dniach napisać znowu i czekać

Close

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...