Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,chciałbym się zapytać czy mam jakaś szansa wydropac kamyk z besta? na 36 lev ///czy lepiej probowac z 2x lotem .oraz opiszcie swoje dropy z niego ( jak dlugo dropaliscie).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bez 2x dropa nie ma mowy, chociaż raz miałem takiego fuxa że ubiłem 6 kapitanów i z 7 mi kamyk lotnal.. więc też musisz mieć szczęście ; )

Nie jestem tu dla reputy

Bo te plusy i minusy są do dupy

Ja tu jestem by pomagać

No i też żeby z userami poggadać

Opublikowano

Tak na pewno lepiej z x2 dropem, tak 35/36lv to dobry lvl na besta.

Szansa jest nie duża, ale czym wiece zabijesz tym lepiej.

Opublikowano

A ja ci powiem tak daj sobie z nim spokoj bo jest minimalna szansa na drop.Ja jak gralem na pl to mialem dropka 35 z bojem na metki w m2(caly czas mialem wykupiony 2xdrop) i przez jakies 3 miechy dropnalem 2 kamyki z niego.A ubijalem go zawsze jak go spotkalem.A gralem tak ze 1-2h dropkiem dziennie.Takze lepiej juz pojsc na metki...

Budowniczy
Opublikowano (edytowane)

ale co to ma do znaczenia ze aura ci 3 x pod rzad dropła sa takie przypadki ze za 1 razem dropnie kamień

poprostu zalerzy od szczescia

Edytowane przez Sym
Opublikowano

To zależy od szczęścia ale z 2x drop to szczęście podwajasz, twój level jest dobry jeśli chodzi o dropienie kamyczków z Kapitana, ale pamiętaj, jednego dnia nic Ci może nie dropnąć, a na drugi dzień co najmniej 5 kamyczków - zależy od szczęścia i sporej ilości czasu :)

e6rltz.jpg

Opublikowano

najlepiej dropka 35 lvl z pro eq i punkty skilli tylko w aure i wir, jak wbijesz aure na g to bedziesz koxdropek :P

Opublikowano (edytowane)

To zależy od szczęścia ale z 2x drop to szczęście podwajasz, twój level jest dobry jeśli chodzi o dropienie kamyczków z Kapitana, ale pamiętaj, jednego dnia nic Ci może nie dropnąć, a na drugi dzień co najmniej 5 kamyczków - zależy od szczęścia i sporej ilości czasu :)

5 kamykow z best kapcia nie przeginaj.Prawda jest taka,ze z niego jest baaardzo slaby drop kamieni i nie ma sensu na niego chodzic.Zanim bym dropnal jeden z Kapitana to przez ten czas conajmniej 10 z metkow jak nie wiecej.

Edytowane przez Sivelt
Opublikowano

hymm lepiej kup ten x2drop lecz ja bym radzil zostac na metkach na nich wiecej zarobisz niz na kamykach bo leca bardzoooooooo zadko

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano (edytowane)

Możesz kupić 2x drop ale prędzej z nim zarobisz na metkach w m2 ;)

Miałem 2x drop, na 35 rozwalałem duuużo best. kapitanów i za jakimś 60-70 dropnąłem Fms'a :D

Kamyków brak... Więc radzę Ci dać sobie spokój z best. kapitanem i bij metiny, jeśli chcesz coś zarobić!

Edytowane przez SzokPL

Zbieram -

Opublikowano

Ja jak wziąłem rękawicę złodzieja na tydzień na dropie na metki w m2 i przy okazji zabijałem Best. Kapitany to poleciał mi jeden Kamień Duchowy, może z 80-tego Kapitana :D . A innym razem miałem rękawice na 2 tygodnie i zero Kamoli, za to dobry drop z metinów. Więc też polecam dać sobie spokój z tym dziadem :P

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Ja tylko z 2x dropem dropłem 2 fms ... 0 kamoli a dużo ich rozwalałem ...

polecam metki w m2 lub jak masz większy lvl to księgi misji trudne ( na wiki masz napisane z jakich misji dropią ) ja tak surką dropłem 3 w jednym dniu

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Niestety wszystko zależy od szczęścia. Mój kuzyn zaczął grać w Metina, na 24 lvlu zobaczył Best. Kapitana i go ubił, a z niego lootnął Kamyk.

Raz zabijesz 3 bossy i dropnie, a raz 100 i nie dropnie. =) Kup Rękawicę Złodzieja i próbuj. Powodzenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...