Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem bo chciałem dodać sobie celownik do AWP żeby pouczyć się robić fast zoomy ale gdy go wrzuciłem to zrobiło mi się takie coś że naokoło celownika mam czarny kwadrat o wymiarach mniej więcej 2x2cm nie da się z nim grać a więc mam prośbę czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak usunąć ten kwadrat , dać link do innego celownika AWP albo link do oryginalnego modelu AWP. Za pomoc z góry dzięki :)

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano (edytowane)

Jak usunąłem to przy włączaniu Cs'a pokazywało mi błąd że niema v_awp.mdl a oryginalnych plików niemam bo zamieniłem i zapomniałem zrobić kopię zapasową -.- a pliki pobierałem stąd http://cs-guide.net/celownik-awp-scout/

Edytowane przez Grzyb3k

Zboczuch ^^

Opublikowano

Dzięki za te AWP ale chciałbym jakieś z celownikiem , a najlepiej dobrym celownikiem

Zboczuch ^^

Opublikowano

Tutaj masz celownik :

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

Pliki v_awp.mdl i v_scout.mdl wklejamy do katalogu: steam\steamapps\nazwa@konta\counter-strike\cstrike\models\

( Jeżeli mamy polską wersjię steam, pliki wrzucamy do: steam\steamapps\nazwa@konta\counter-strike\cstrike_polish\models\ ).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...