Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dotyczących globala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałem zadać kilka pytań dotyczących globala ponieważ WoW już zamówiony teraz tylko czekać aż dostarczą.

1.Czy najlepszym serwem z duża ilością Polaków jest Burning Legion?

2.Czy druid feral i balance(mała przeżywalność) dalej ssie na arenkach jak w WotLKu? Z tego co słyszałem podobno dużo pozmieniali i balance może równać się z magiem lub lockiem a feral cat z rogalem. Ale czy to prawda?

3.Kto lepiej radzi sobie w 2vs2? Balance czy feral? Zależy mi żebym mógł grać z Shamkiem ele lub dk unholy ew. Palem retri. A może iść w resto?

4.Jakie profesje są dobre i opłacalne dla druta ?

5.Czy na Burning Legion bg pomiędzy Ally a Hordą są w miarę wyrównane? Nie chciałbym znowu czegoś takiego jak na Sunwellu...

6.Jak długo wbija się 85lv przy średnim skillu i 6h grania dziennie?

7. Może i głupie pytanie, ale : Jak szybciej można nabić level? Killowanie wszystkiego co popadnie czy wykonywanie q ?

I to chyba wszystko o co chciałem zapytać. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Najlepszym nie, z dużą ilością polaków - tak.

2. Nie, druid feral teraz ma nieziemski burst, najczęściej spotykany jest obecnie, w stosunku do innych druidów, mało kto gra teraz balance, jednak on również wykręcał duży dmg, na PvE nim grałem, z eq ilvl niższym o ~10 robiłem taki sam dps co jakiś tam średniej klasy hunter czy coś innego ;]. Czyli prawda.

3. Spróbuj sobie pograć w feral, przyjemnie się gra obecnie, ja grałem osobiście w resto i też było dobrze.

4. Druid to może być boskim zbieraczem, mam na swoim minning i herbalism ;].

5. --

6. 80 lvl około 7-9 dni idzie (po 24h) przed cata, teraz + 10% exp, bonusy z gildii itd itp, w 10 wbijesz zapewne 85, jak zaczynałem wbijać 85 to mi zajęło 2-3 dni grania 80-85, dziennie po 2 lvle.

7. Wykonywanie questów, w nich masz zadanie zabijać mobki, co wiąże się z tym, że jak zabijasz mobki bez sensu, to możesz mieć na nie questa i podwójny zysk.

PS:

W dalszym ciągu jestem jedyną osobą która jest w stanie udzielić odpowiedzi na te pytania?

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

1. Nieeeeee :> i ja bym to nawał troszke inaczej dużą ilością " polaczków" chyba dalej tłumaczyć nie musze :)

2/3. CO do bala druta tez kozak nawet tam napisałeś, żę może dorównać magowi czy tam lockowi hmm spokojnie teraz dostał tego AOE silenca więc zjeść takiego locka to nic ;) wystarczą rotsy aoe silenc starfala i co dalej bd pisal ;x Hmm napisałeś czy dalej drutek ssie jak an 3.3.5 WTF? feral drut nigdy nie ssał na 3.3.5 ogarnięty feral potrafił zjeść warka na arence w jednym cycu ;) co do bala + ele shamka sporo opcji w takim teamie masz jako, ty czyli drutek masz unikalnego cc czyli cyclona + shamek hex i dalej na melee dps rotsy z totak ;) mmm miodziooo. czyli odpowiedz jest taka, że drutek bala i feral nigdy nie ssał na 3.3.5 i tym bardziej nie robi tego teraz ;) tak nawiasem zobacz w czym sie się lepiej gra lub pod co ty znajdziesz ogarniętego compana na arenki pamiętaj kwestia skillu nie gearu.

4.--- patrz co Up pisał

5. Jeśli chodzi o Bg na globula to tu jest troszkę inaczej, na większości bg gracze są dobierani z różnych serverów czyli nie grasz tylko z burning legionem więc bardziej bym to powiedział kwestia farta na jaką ekipe trafisz.

6. 85 lvl masz w max 2 tyg no chyba, że nie będziesz poswięcał tyle na gre ;)

7. Questy tom podstawa w levelowaniu postaci na samym biciu czego popadnie nabijesz ten 85 lvl w 1 miech ;o

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Sorry że piszę to tutaj, ale może będziecie wiedzieć jak mi pomóc. Dzisiaj właśnie nadeszła ta chwila, ja uradowany że wkońcu pogram sobie w WoWa na globalu wkładam pierwszą płytę i czekam aż rozpocznie się instalacja ... i co się okazuje? Stacja dysków nie odczytuje danych z płyty. Niby czyta płytę ale nic się nie dzieje. Tak samo mam z resztą dodatków ;( Dodam że inne płyty u mnie czyta normalnie. Płyty z WoWem dałem koledze do sprawdzenia i wszystko u niego działa. Jeżeli wiecie jak mi pomóc to piszcie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Legenda
Opublikowano

Sorry że piszę to tutaj, ale może będziecie wiedzieć jak mi pomóc. Dzisiaj właśnie nadeszła ta chwila, ja uradowany że wkońcu pogram sobie w WoWa na globalu wkładam pierwszą płytę i czekam aż rozpocznie się instalacja ... i co się okazuje? Stacja dysków nie odczytuje danych z płyty. Niby czyta płytę ale nic się nie dzieje. Tak samo mam z resztą dodatków ;( Dodam że inne płyty u mnie czyta normalnie. Płyty z WoWem dałem koledze do sprawdzenia i wszystko u niego działa. Jeżeli wiecie jak mi pomóc to piszcie.

Jak wsadzisz płytę do DVD-ROM'u to naciśnij PPM -> Otwórz i sam wybierz ikonkę instalatora.

Jeżeli to nie pomoże to pewnie coś uszkodzone masz z kompem skoro nie czyta tej płytki, wtedy ściągnij WoW'a stąd:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Próbowałem już z PPM i otwórz ale to nic nie daje stacja się wysuwa i wyskakuje komunikat żeby włożyć płytę. Co do pobierania to chodzi właśnie o to że z prędkością 130KB/s nie poszaleje dlatego kupiłem płytki. No i dla kluczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png