Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Hacki na pl'a

ostroman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dosyć dawno nie grałem w metina i nurtuje mnie taka myśl a mianowicie czy są jakieś działające hacki na pl typu dmg, wait hack, mobber hack

Jeśli tak to prosze o linki

Będą + lub - i 5* jak wolicie

Opublikowano (edytowane)

Dmg-nie

Wait hack-90%nie

mobber hack-nie chyba że na easy metin2 jest platny exp bot ale są dwie godziny darmowe w ciągu dnia

niejestem dokońca pewny czy te chaki z up linku bendą działać

Edytowane przez mati9622

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano (edytowane)

Kolego up@ ten temat jest co chwile aktualizowany więc nie rozumiem czemu sądzisz że nie będą działać!

Edit1: Ostatnia Aktualizacja wczoraj [13.07.11].

Edytowane przez RydeR_PL

Opublikowano

Tak tylko że mati9622 ma racje ponieważ pościągałem te hacki które według nich działają na pl'u i ŻADEN nie działa

Opublikowano (edytowane)

Dmg-nie

Wait hack-90%nie

mobber hack-nie chyba że na easy metin2 jest platny exp bot ale są dwie godziny darmowe w ciągu dnia

niejestem dokońca pewny czy te chaki z up linku bendą działać

mobber hack jak najbardziej działa, zarówno w ExpIsEasy (kickuje) i Metin2 MobPuller(nie kickuje) - więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.. Jeśli nie wierzysz obejrzyj filmik w podpisie..

Edytowane przez omnix01
Opublikowano (edytowane)

No właśnie przede wszystkim kikuje a jaki ma sens siedzenie przed kompem i patrzeniem jak bot expi skoro trzeba go cały czas odnowa włączać a bot ma służyć do tego że on ci expi a ty sobie możesz lecieć na przykład na piłkę czy co tam teraz młodzież robi!!!!!!!Gdy ostani raz testowałem espiseasy do logało mnie co 5 min.Tylko idiota włączał by exp bota

Edytowane przez mati9622

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

@Up

Ładny z ciebie górnik && nie na temat. Eot.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...