Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]RoadCraft [NO WL] [DEDYK] [SURV+RP]

RotimasI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wydawał sie fajny mili admini itp miałem swoją działkę budowałem około 3 h ;) A tu co ?? Reset mapy ... Tak sie wkurzyłem że wyszedłem z serwa :D Nie polecam :/

Opublikowano

Nie polecam serwera. Zbierałem przez jakiś czas drewna i innych materiałow. Miałem 3 x stack drewna i dom zaczęty. Admin zrobił reset i pół mapy ucięło i ludzie potracili wszystkie itemy i domy. Niby oddał jakieś diamenty, ale co po tych diamnetach , jak straciłem czas na ten serwer.

Administracja jest wporządku, na serwerze dużo dzieci neo.

Pozdrawiam.

1313050372-U377212.png

Opublikowano

zapraszam do gry ;]] serwer będzie bardziej udoskonalany ;] administracja pracuje . Polecam

Opublikowano

A ja weszłem na chwile wziełem kilof drewniany i mnie wywaliło pisało End OF Steam ??

Server resetowalem:) bo zmienialem sloty do 10

@up wiesz jest tylko 10slotowy:)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Serwer do bani nie polecam admin nie zna komend na rownanie terenu . PVP ON zabilem goscia admin podpatuje i mnie zabija . Usunol mi dzialke wogole nie ogarniety serwer nie polecam .

sygnaqa.png

Zrobie strone pod serwer minecraft.

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

Serwer do bani nie polecam admin nie zna komend na rownanie terenu . PVP ON zabilem goscia admin podpatuje i mnie zabija . Usunol mi dzialke wogole nie ogarniety serwer nie polecam .

Jestem tam adminem jak ci cos nie pasuje to wyjdz z servera ;) To wina pluginow ze sa resety ;) Nie nasza :)

2402078843.png

I Love This!

<3

Opublikowano

Bedzie nowa mapa ze wzgledu ze po wlamaniu mape zniszczono:/

@Edit

server juz on z nowa mapka:)

A jeszcze sproboje odzyskac stara

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Polecam serwer mili i ogarnięci admini, teraz znacznie mniej neo, szybko dostaje się działkę. Panuje miła i zabawna atmosfera.

Pozdrawiam gracz Luki.

Opublikowano

Nagle serwer się wyłączył nie wiem o co chodzi admin nic nie pisał. Ogólnie fajny serwer. Przeszkadza tylko duży spawn potworów.

Opublikowano

Jak dla mnie ten serwer to ani survival ani RP ponieważ każdy gracz już ma kilka stacków diamentów od adminów a tylko jakieś 5-8 osób gra normalnie reszta w mieście przy admie stoją nie wiem po co. LWC nie działa ciągle łatwo okraść kogoś. Dzieci biegają spalają lasy (zapalniczkę radze zablokować) Najbardziej denerwującą rzeczą na serwie to admini piszesz żeby ci zrobił cuboida to on nie odpisuje jak przyjdzie ci zabezpieczyć zabezpieczy podłogę jedynie, radził bym wam załatwić sobie admina ogarniającego komendy bardzo dobrze bo wy to... nie da się określić nawet ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...