Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pracy na wakacje ! Mam 14 lat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie . Proszę o napisanie jakiś ofert jestem Z Piotrkowa Tryb. Woje: Łódzkie , Praca obojętna nie koniecznie identyczna jak w temacie ale coś tego typu i proszę nie pisać GOOGLE NIE GRYZIE ;/ wiem szukałem i nie mogłem znaleźć ;( więc proszę o pomoc .

Dziękuję . Będą +/- I proszę nie minusujcie mnie ;(

[extract]Jeżeli pomogłem możesz dać + ale bardziej zadowolony był bym gdybyś wszedł na stronę www.pajacyk.pl i kliknął brzuszek pajacyka , a nakarmisz 1 głodne dziecko.[/extract]

Opublikowano

Nie wiem jak u was ale u mnie w mieście szukają sprzedawców gazet z redakcji,ludzi do hurtowni itp .

Popytaj a znajdziesz

9368_gold.png

Opublikowano

To żeś trafił.

Jaką dniówkę chcesz? I gdzie chcesz pracować, bo jak na dworze to... Przeczekaj ten lipiec (Upały).

Jak byś był z okolic białej podlaski to bym mógł załatwić. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

W Polsce to mogą Cię zatrudnić od lat 16, przykro mi. Masz wyjście, aby kupić bilet do Holandii za ok. 250zł , polecieć tam i ścinać tulipany, itp - dostajesz 200 euro tygodniowo. =)

Opublikowano

daronian, ja mam 15 lat i pracuje w magazynie. ;)

80zł dniówka.

Nie obawiaj się, na pewno znajdziesz. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

@daro może na truskawki pojechać ;O

Albo idziesz do sąsiada/ adki i pytasz się czy nie jest zainteresowana wyprowadzaniem psów.

Albo idziesz do sąsiadki która ma ogród i sie pytasz czy nie potrzeba pomocy w ogrodzie.

Albo idziesz do byle jakiego sklepu/ restauracji/ baru i pytasz sie czy można roznosić ulotki

U mnie w szczecinie za 1000 ulotek masz 15 zł :)