Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki internet polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Otóż tak za 4 dni wracam do Polski, więc przydało by się założyć internet. Jaki polecacie ? Mieszkam, małej dziurze pod Sanokiem o nazwie Długie. Nie znam się na internecie sieciach itp. najlepiej żeby kupić ruter czy cuś i odrazu mieć internet.

Mój sprzęt to jakaś karta sieciowa czarny kabel który idzie do puchy na dachu i tyle :D Interesuje mnie internet 4Mb/s podawajcie jakie macie, czy jesteście zadowoleni.

Jeszcze jedna rzecz internet ma być taki że jak będzie 4Mb/s to żeby nie miał transferu np. 60Kb/s

Edytowane przez Rozjabiaka

Walą mnie wasze +,- oraz 5 pozdro

Gość malutki688
Opublikowano (edytowane)

Osobiscie uwazam ze najlepsze jest UPC (najlepsza predkosc)ale chyba nie bd mogl go miec bo on praktycznie tylko w blokach jest i ewentualnie czasem w domach.

Ja mam netie i moze byc. predkosc zalezy od stanu kabli.Ja mieszkajac w Warszawie^^ moge miec maksymalnie 6 mb.Jestem zadowolony z internetu ale moglo by byc lepiej.

Polecam Ci netie.Router dostaniesz od nich i rozporowadzi on interneto po domu.

UP: zes mu pomog.... napisal bys cos a nie sobie posty wszedzie nabijasz, spamujac jak neo

Edytowane przez malutki688
Opublikowano

Netia jest czasami pojebana, jak mieszkasz w większym mieście to bierz Upc jak masz możliwość, jak nie to bierz Netię... Ja mam Netię 1mb bo chcieli mi chyba wjebać najgorszą możliwą szybkość jednocześnie ciągnąc w chuj kasy za to... A jeszcze dali mi wkurwiający modem. Ale wybór i tak należy do Ciebie.

@down: Resetowanie modemu ponad 30 razy, żeby net normalnie działał mnie nie bawi, więc tak napisałem...

1280314365-U1.png

Gość malutki688
Opublikowano

Netia jest czasami pojebana, jak mieszkasz w większym mieście to bierz Upc jak masz możliwość, jak nie to bierz Netię... Ja mam Netię 1mb bo chcieli mi chyba wjebać najgorszą możliwą szybkość jednocześnie ciągnąc w chuj kasy za to... A jeszcze dali mi wkurwiający modem. Ale wybór i tak należy do Ciebie.

Zgodze sie ze UPC jest lepsze ale nie w tym iz netia jest chujowa.najpierw dlugo mialem 1 MB teraz mam 6.Nigdy nie bylo problemow ze stabilnoscia lacza etc.(wsumie raz byly zadzwonilem i naprawili szybko drugiego dnia wiec kolejny +dla nich;)

Opublikowano

Optiserw , mieszkam na wsi , mam 2 mb ... modem mam ponad 6 lat a prędkość jest super ... nic się takiego nie dzieje ... żadnych resetów itp ...

i tania opłata :)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ja polecam dialog mam go już długo i nie nażekam szybkość ścągania na torrentach to nawet 750-800 kb/s.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."