Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Mam Głosu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA ... Chodzi o to że nie mam muzyki w gtrze tzn. muzyka w menu jest a w grze albo nie ma albo jest albo kilka osob slysze jak strzela a kilka nie wraz ze mna

Opublikowano

hmm moze na poczatku sprawdz w opcjach

We wszystkich grach niemasz dzwieku bo to moze byc wina gry

Jezeli to niepomorze sproboj reinstal

Opublikowano

Ja coś takiego miałem, że gram a tu głosu nie ma tylko słysze co poniektóre strzelające osoby ale to przez moment podczas jednej rundy zrobiło się i potem tego już nie miałem więc to bardziej z grą jest związane. :P

Opublikowano

@Topic . Raczej wina "Chwilowego Laga".... Czasem też tak miałem. Przy ładowaniu mapki wtedy jest trochę dłużej itp. Pozamykaj GG , Skype , Wszystkie programy P2P itp.

Opublikowano

reinstalka nic nie da ... bo przed reinstalka systemu tez tak mialem a teraz system na nowo stawialem , sciagnolem CA i dalej to samo ;/ a to nie wina lagow bo w nocy ich nigdy nie mam wiem to bo jak gram w WR'a to pisza mi ze mam ping przewazniej lekko ponad 50 ,w opcje zawsze wchodze jak cos zainstaluje ;]

Opublikowano

omg^^... wszyscy macie błąd xD...

to jest taka opcja co wyłącza muzykę w rundzie i słychać tylko strzały skąd wiem bo sam ustawiłem...

ale problem w tym że miałem przerwę pół roku i nie wiem gdzie to jest :/

o.O
Opublikowano

nie znam zbytnio anglika ;p mialem go w kalsie 1 i 2 podstawowki i teraz mam 1 rok w gimn ;[

@edit

tzn znam podstawy ;] (chyba)

Opublikowano

błąd ... jest to bug podczas wczytywania mapy tzw lag . Na ca.pl już dawno o tym było pisane często pomaga zmiana detali na najwyższe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...