Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka niedawno zacząłem grać w cabala mam ok. 55lvl bleader'a.. :).

Ok ale problem jest taki mam ponad 10 "5th anniversary" i wyczytałem gdzieś że można je wymienić i pytanie jest takie właśnie gdzie :) (poprosze miasto i nazwe npc)

PS: Jak można to jeszcze takie pytanko czy da się tak zrobić ze jak kliknę na potworka to będzie go bił normal atack'iem czy musze używać tego na pasku?

bo np. chce bić kukły a nie chce używać many więc czy da się bić normal atack'iem tak żebym nie musiał siedzieć przy pc

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

Siemka niedawno zacząłem grać w cabala mam ok. 55lvl bleader'a.. :).

Ok ale problem jest taki mam ponad 10 "5th anniversary" i wyczytałem gdzieś że można je wymienić i pytanie jest takie właśnie gdzie :) (poprosze miasto i nazwe npc)

PS: Jak można to jeszcze takie pytanko czy da się tak zrobić ze jak kliknę na potworka to będzie go bił normal atack'iem czy musze używać tego na pasku?

bo np. chce bić kukły a nie chce używać many więc czy da się bić normal atack'iem tak żebym nie musiał siedzieć przy pc

Można je wymienić u eventewego npc'a - jest on w GD obok core alchemista.

Co do tego bicia. Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale chcesz bić dummy normal atackiem, a przecież to Ci skill expa nie da. Do tego się używa skilli, które mają najmniej casting timu(poszukaj sobie jakiś poradnik do bladera i powinno być tam napisane które), wbija je na 9 i ustawia na dummach auto atack(ctrl + A lub w opcjach) z tymi właśnie dwoma skillami. Wtedy Ci samo skilluje, a Ty możesz sobie iść gdzie chcesz na ile chcesz(o ile nie będzie dc lub czegoś podobnego) A i jeszcze apropo tej many to przy tych skillach(są one pewnie z novica) to dużo mp nie stracisz, więc wykup sobie odpowiednią ilość potków i po sprawie:)

P.S. Od wprowadzenia ostatniego epizodu za te wszystkie questy dostaje się sporą ilość Skill Expa, więc tego skillowanie tak do G. Mastera nie jest specjalnie dużo:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Dzięki masz + :) ja tam teraz i tak nie bije na kukłach tylko latam i robię questy i jakoś sama ta ranga mi się wbija :) ale dzięki za pomoc.

...Wydropił mi 1 potek

Jak coś to korzystam z tego poradnika:

To jest ukryta treść, proszę

Dobry jest ?

Opublikowano

Dobry był pisany jeszcze pod stare ep, ale wszystko jest w nim zawarte jak się uczysz grać.

76561198056612716.png

Opublikowano

Wypisał by ktoś nowe skille warte kupienia których niema w tamtym poradniku? i na jaki lv. je wbic

Opublikowano

Nie wymieniaj na te najsłabsze karty lepiej uzbieraj (30) i wymień na tą najlepszą bo tam już i może coś ciekawego polecieć a nie poty.

Pomogłem daj minusa -

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...