Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poddział tutoriale - ankieta

lordwyder

Poddział   

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy taki dzia? jest potrzebny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż, najprostszy sposób rozwiązania tego sporu to ankieta. Wypowiadajcie się co sądzicie na ten temat.

Nie wiem czy zrobienie poddziału jest możliwe - nie uzgadniałem tego jeszcze z żadnym GM czy administratorem.

Opublikowano

zmieniłem temat na troche bardziej obrazujący ankiete

mój głos leci na tak bo coraz częściej ludzie decydują się pisać swoje poradniki, a co za tym idzie robi się lekki syf

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Oddałem głos na tak. Ostatnio (chyba pewny nie jestem) widziałem poradnik o Gragsie który ludzie zachwalali a teraz już go znaleźć nie mogę :[

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

To jest subforum, a nie jakis poddzial, pany KidModki, ktore sie nie znaja na forach huehue.

Subforum czy poddział, nie widzę różnicy ale spoko widocznie dla ciebie stanowi to problem... Po Twoim zachowaniu na tym forum proponuję abyś zawitał do nas za 6 lat jak skończysz 18-stkę i będziesz ciutkę mądrzejszy.

Opublikowano

@up

zignoruj, nie warto tracić energii

@Zieloo

nie masz nic konstruktywnego do napisania nie pisz

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Nawet może być, tylko komu by się chciało przenosić te tutoriale :D Ja nie wiem naprawdę czy to się uda, z drugiej strony nie wiem czy to do końca dobry pomysł ale raczej ma więcej zalet niż wad.

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Jestem za:

Plusy:

+ Szyba możliwość znalezienia tutorialu

+ Nikt nie będzie prosił o nie po będzie miał je w dziale

+ Dział będzie bardziej przejrzysty

Minusy:

Nie widzę żadnego.

Opublikowano

@up

i tak będą tematy z prośbą o porady bo ludzie są leniwi i zamiast znaleźć wolą napisać nowy temat

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Jestem za, ponieważ tak jak napisał sgt.Hobbit ja też widziałem poradnik o Gragsie a teraz już go pewnie nie zobaczę :(

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/381152-poradnik-gragas/

so hard to find, wystarczy cofnąć kilka stron ;)

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

dobra widze, że ludziom pomysł się podoba więc postaram się albo ja albo lord skontaktować z administracja

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Głos na tak, będzie o wiele przejrzyście

PS. Możecie pomyśleć o temacie do zadawania pytań związanych z grą, zawsze to mniej syfu.

A w głównym dziale zostały by 3 tematy. Nie ma sensu.

Opublikowano

coś Ty .. zawsze zostają jeszcze problemy :D

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

kokosz jest chyba na urlopie czy wakacjach więc czekać

35205.jpg

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...