Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie, a jak nie, to pakiety w tibii są szyfrowane. Czy da się je jakoś odszyfrować, aby można je było wysłać? Pod 7.6 nic nie jest zaszyfrowane, ale od 8.5 się to zmienia. Z góry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

Widzę kolejny debilny temat.

Ogarnij podstawy haxi00rze, zanim spróbujesz zrobić coś trudniejszego.

Bo tylko wkurwiasz ludzi z tymi Twoimi problemami z dupy wziętymi.

Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy

Opublikowano

Teoretycznie tak, jest taka możliwość.

Nie jesteś jednak w stanie tego zrobić, więc lepiej szukaj exploit'ów na google, gdyż tutaj nikt ci nie pomoże.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Spierdalaj bo pewnie umiesz mniej niż ja (kidjamkas), siedzisz na forum krócej niż ja, postów też masz mniej (to jest akurat dziwne bo walisz tylko żeby sobie nabić), i jestem lepszym "pro haxi00rem" niż ty. I ty tylko wkurwiasz ludzi, waląc bezsensowne posty, nie wiem w ogóle co ty tu jeszcze robisz...

Opublikowano

Powiedz co chcesz zrobić, może da się to inaczej niż pakietami. Uczestniczę w pewnym projekcie odnośnie Tibii i jakoś nie trzeba było nigdy myśleć o pakietach bo wszystko co chcieliśmy znaleźliśmy :)

Opublikowano (edytowane)

@shibitos

Spierdalaj

Po tym już było wiadomo, że to będzie kolejna wypowiedź, z której większość będzie miała pompe.

bo pewnie umiesz mniej niż ja (kidjamkas)

Ty nawet nie wiesz co on umie/potrafi/wie... Jak dla mnie, to jest tylko dowartościowywanie się spowodowane słabą psychiką i brakiem opanowania -.-

siedzisz na forum krócej niż ja, postów też masz mniej (to jest akurat dziwne bo walisz tylko żeby sobie nabić)

Kolejny przykład braku opanowania i totalnego idiotyzmu... Już chyba nie wiesz jak się do niego przyczepić... Czy człowieka ocenia się po tym ile ma postów, czy ile czasu jest na forum? Zastanów się.

i jestem lepszym "pro haxi00rem" niż ty.

Kolejny przykład dowartościowania z powodu "bulwersu". Jak cię to cieszy to proszę bardzo, ale lepiej by było jakbyś nie okazywał tego publicznie na forum. Tylko się kompromitujesz.

I ty tylko wkurwiasz ludzi, waląc bezsensowne posty

Ja nie wiem co takiego wkurw******* jest w jego postach. Chciałbyś od razu pełną wypowiedź na kilkaset linijek, z pełnym wytłumaczeniem i jeszcze całym rozwiązaniem?

w ogóle co ty tu jeszcze robisz...

Pozostawię to bez komentarza...

Ogólnie wychodzi na to, że jesteś niedowartościowanym 10-cio latkiem, który wkurw*** się o byle co, pewnie nie wie, co to GOOGLE, i od razu zabiera się za rzeczy nie na jego poziom.

PS.

O tych co zbierają minusy, są to ludzie, którzy za bezsensowne posty dostawali minusy, i uznali, że jak napiszą o zbieraniu minusów, to się dowartościują...

Wygląda na to, że ty w końcu też tak skończysz. I w większości przypadków jest inaczej niż myślisz. To w stosunku do ciebie poasowało by zdanie:

w ogóle co ty tu jeszcze robisz...
Edytowane przez Sopelek997
Opublikowano

Autorowie dwóch powyższych postów, co wnieśliście do tematu? Wbija hejter, robi kłótnie, później pięć osób krytykuje, i kolejnda dyskusja... Aż żal mi komentować takiego debilizmu... Tylko sobie posty nabijacie

Opublikowano

tak to już jest na forach...a tak w ogóle to wcale nie pomogłeś ^^

@top

Tak jak już t3 mówił, wszystko jest w grze(Uczestniczymy w tym samym projekcie ^^)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• Dodaj nową pozycję...