Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszne Lagi w WR

xNoLifex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko czy wy tez macie takie straszne lagi w wr bo ja mam wszystko mam wyłonczone a i tak mi sie laguje dlaczego nie wiem co robic

Opublikowano

Ja mam troszke ale to może dlatego że mam słabego neta ;D

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Ja przy PC ( 1 gb ram, proc 2.4, graficzna 0,5 gb) w warrocka grać nie mogłem, tylko cqc 4 vs 4, nawet przy necie 50mb/s. A teraz net ten sam, nowy komp i nie mam nigdzie lagów. mam odpalony serwer minecraft, minecraft i warrock i zużywa mi 3/4 ramu, zero laggów ;D

@topic

A ile masz tego neta i od kogo ;p

Możesz też spróbować z ustawieniami grafiki, wszystko dać na low i np. 800x640 czy 600 nie pamietam :P Będzie mało przyjemności, ale lagi mniejsze. Wyłącz gg, skype itp.

Opublikowano

ja mam kompa skaładanego przez siebie 2.4 ghz inte core 2 duo ,3gb ramu, 1gb karta graficzna net 2mb/s i zapier**la że aż miło na full wymaganiach

11hv5np.png

28194.gif

My right = "Usuwanie/edycja moich postów narusza art.54, pkt.1 Konstytucji RP i podlega zaskarżeniu do Trybunału Konstytucyjnego RP."

vor nick, zbieram :integer;
begin
nick:=encik95;
zbieram:=-;
writeln('Jestem ',nick,'zbieram ',zbieram);
readln;
end;

Opublikowano

no i dobrze . osobiście tego nie rozumiem. Nie mogę wejść na green ping z 32 mb w nocy -.- śmiech na sali!. A lagi mam cały czas. Większość "pr0" graczy zabija mnie za ścianą i gdzie tu sprawiedliwość ?

32354141673387527780.png

Opublikowano

No są raczej lagi po stronie serwerów.

Pół roku temu bez problemu mi wszystko chodziło ping 50 itp a teraz to ledwo 100 wyciągne i dużo 999 lata... Masakra...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Jak masz lagi to wyłacz niepotrzebne programy jak:

Skype, gadu gadu, różne przeglądarki etc.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

@Up

Napisal przeciez ze wszystko wylacza. Poza tym inni juz pisali ze to przez serwy a ty swoje :mellow:

Opublikowano

Ja nie mam lagów, no może czasem mam, ale małe.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...