Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam mały problem gdy mam jakąś sniperke i gdy klikam PPM ( zoom ) to mam cały czarny ekran a po środku czerwoną kropkę. Macie może jakieś propozycje co mam zrobić abym miał normalny celownik na zoomie ? będą plusy lub minusy zależy co wolicie ;) KAŻDY ZA CHĘCI DOSTANIE ! xD

Zbieram

Plusiki :P

To Ten Zielony Przycisk :P

To Nic Nie Kosztuje A Dla Mnie To Motywacja :P

Opublikowano

A próbowałeś coś robić? Reinstalacje cs'a albo zmiana opcji graficznych? Pobierz sobie z neta zwykłe modele broni i wgraj. A jak to nie pomoże to poszukaj jakiejś AWP z tych "ulepszonch" i wgraj.

Powinno pomóc.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

@_Cezary te pliczki która mi podrzuciłeś dodały celownik do awp i scouta ale nadal jest czarny obraz na zoomie :) oczywiście łap + za pomoc bo naprawdę pomogłeś :) nie tak jak się spodziewałem ale tak też da się grać:)xD aha chciałbym dodać że jest tak tylko na grafice Open_GL , na D3D jest normalnie ale wh nie działa ^^

Zbieram

Opublikowano

żadnych celowników nie wgrywałem od początku tak miałem jak zainstalowałem a mam cs 1.6 non steam by sznajker czy jakoś tak ( pobrany z torrentów ) a co do sterowników karty graficznej to właśnie nie jestem pewien bo karte wymieniałem teraz mam ATI RADEON HD 4650 to może podacie mi najnowsze sterowniki do niej ? i powtórzę że w cs'ie na grafice D3D jest normalnie , tylko na OPEN_GL a chciałbym grać na open_gl ponieważ na iinnych nie działają czity ^^ albo podsuńcie jakiegoś czita ( WH ) który by śmigał na D3D ale żeby to nie było takie wh że jak się strzela w kogoś to on znika :D

Zbieram

Opublikowano

@pawel

Dlaczego mu dajesz sterowniki do karty graficznej, skoro nawet nie wiesz jaki ma model karty?

@top

Nie pobieraj tych sterowników. Najpierw sprawdź, czy na tym cs'ie co podałem będzie ci wszystko hulało.

pozdro

g0Tef.jpg

Opublikowano

No chłopaki dzięki za takie zaangażowanie pobiore tego cs'a najpierw i zobaczę czy będzie grało ^^ jak nie pójdzie to pobiorę sterowniki :D lecą plusiki :P

Zbieram

Opublikowano

Skoro nie masz co pisać, to nie pisz w ogóle.

Chciałbym się dowiedzieć, czy po reinstalu gry problem zniknął?

g0Tef.jpg

Opublikowano

Wgrywałeś do cs'a plik openGL ?

Ja wgrałem i to samo mi się robiło ; d

Po prostu usuń ten plik i tyle.

Ale nie jestem pewien ; /

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano (edytowane)

Paweł_cs jesteś Wielki to mi właśnie pomogło plik open_gl usunięty i czarnego obrazu nie ma ;) leci ogromny + !!!!! Dziękuje ci Temat można zamknąć ;)

Edytowane przez Tease

Zbieram

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...