Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Ban dla gracza z topki, eXcLuSiVe___

EPE

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

No i są efekty tych misji nexona...

za power lvlling na junk flea został zbanowany grasz posiadający rangę BG eXcLuSiVe___

to już kolejna osoba która wyprzedziła w niechlubnym rankingu MuKQKQ

report:

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=419651

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Jak hackowałes to co miał robić patrzeć? A wogóle nie rozumiem takich idiotów co wbijaja z hackami na room z elitem -.- Dużo takich debili jest co wbije mi na rooma tele killa jebnie i swieci ze kilka killi przed kickem walnie. A ban według mnie niesłuszny jak już za to banują to niech wszystkich zbanują a jak to zrobią to +/- odleci z 2000 konto z rangami 2lt+

1331059428-U215643.gif

Opublikowano (edytowane)

Oj tam powerleweling. Jak dla mnie to nie powinno byc banowane, bo i tak gra i tak.

Szkoda gościa, dobry combatarmtczyk z niego był.

///Ah, zapomniał bym. Zobacze post o elite jacy to oni są niedobrzy i "nx kidach" - zamykam temat i ew. warn za offtop.

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

Ale się wkopali .

Z resztą widać plvl jak nic ...

Mnie ich tam nie szkoda ; ]

zav miałeś zamknąć topic ale ci coś nie wyszło

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

@up Zav miał zamknąć jeżeli zobaczy posty o nx kidach lub jacyto elite są niedobrzy

Zav swoją drogą to coraz więcej ludzi dostaje bana za nadużywanie elite, bo podchodzi to pod power lvl (np piszesz na FT my door or kick, i banik murowany)

a ban dla tego osobnika zasłużony, wszedłem do niego na rooma to najpierw napisał że ma mało czasu i żeby wszyscy w 1 kąt poszli bo musi to szybko zrobić, a potem mnie kicnał bo nie chciałem tego robić więc stanąłem sobie obok rzuciłem 5 granatów i unb+ (zrobiłem to bo robie kille razem do archivenementa)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Hy hy no trochę wtope zaliczyli :P

Zav co ma nx kid do tego że są zbannowani ? Kupują dużo nx to trochę bardziej ich szkoda bo ile kasy ale...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...