Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio na chacie w metinie głośno jest o tym ze 17.07 będą dropić szkatułki blasku . Nurtuje mnie jedno tytanie ; gdzie je najlepiej dropić mam do dyspozycji 36lv i 56 i podczas ostatniego eventa wyciągłem tylko 20 szkat , a niektórzy gracze wyciągają po 200 ? Proszę o odpowiedź ++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dołączam się do tematu -gdzie dropią przy 40 lub 19 najlepiej ?

40lvl - BO/Ezo pod swiatynia

19-m1 niedzwiedzie i zaprzysiezeni/m2 dzikusy

sstwc.jpg

Opublikowano (edytowane)

W świątyni na spocie żabek i innego syfu :) 2x drop + mobberhack i waithack i szkate masz co kilka/naście sekund :) Ja jakiś rok temu na 56 lvlu wyciągałem ok. 150 szkat/godzinę :) (mentaler ^^ z bardzo dobrym eq i silnym m8 :P, nie wiem jak tam u ciebie ze skillami i profką ;d)

Edytowane przez DreamerMistrz

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Widac ,ze czesc z was nie miala stycznosci z owymi szkatulka i nie macie pojecia gdzie najlepiej dropia ... Ja bardzo czesto je dropilem i wywnioskowalem ze najlepiej dropia w lochach malp ;). Tak , tak nie wierzcie ale to jest prawda.Na 35 lv w latwym lochu wydropilem przez 4h jakies 200-300 szkat a na 50-61 lv w trudnym lochu wydropilem ponad 500 :). Hmm DT na 50+ i BO dla 35+ tez jest jakims wyjsciem gdyz tam tez sporo szkat dropi ;>

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

mi osobiscie najlepiej lecą szkatki bo/v1 nigdzie mi tak dobrze nie leciały nawet w v2 i red lesie słabiej a do 65 mozna dropac je w v1 a ponizej 45 na bo siedziec

@edit zapominiałem sie pochwalic ;D w listopadzie w v1 od 46 do 61 z 50% expa i droplem ponad 1k szkat

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Widac ,ze czesc z was nie miala stycznosci z owymi szkatulka i nie macie pojecia gdzie najlepiej dropia ... Ja bardzo czesto je dropilem i wywnioskowalem ze najlepiej dropia w lochach malp ;). Tak , tak nie wierzcie ale to jest prawda.Na 35 lv w latwym lochu wydropilem przez 4h jakies 200-300 szkat a na 50-61 lv w trudnym lochu wydropilem ponad 500 :). Hmm DT na 50+ i BO dla 35+ tez jest jakims wyjsciem gdyz tam tez sporo szkat dropi ;>

Tak jak tutaj napisał kubusrlz123, mi również najlepiej lecą w lochu małp, pamiętam jak grałem z rok temu na Metin2 PL i był jakiś event a ja akurat byłem w łatwym lochu na 21 lvl, dropiły wtedy akurat te serca czekoladowe itp... A dlaczego najlepiej w lochu? A co to ma do rzeczy gdzie? xD Akurat w lochu jest dużooo małp, które mają małooo HP, łatwo je ubić, dlatego też w tym miejscu się najlepiej dropi eventowe itemy

Opublikowano

najlepiej mental/wp/body 55 trudny loch sam w tamtym roku na 45 czy tam 42 surka jechałem w średnim lochu wyciągnąłem 450 szkat a mój kumpel fernandez 35 mental na trudnym cisnął

i proszę :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...