Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scripty

Waldes93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie Scripty,trzymanie telefonu na enterze,wkladanie kartek w enter itp na nic. Jesli jeszcze nie wiecie joymax to kurwa. Dlatego chce wam zaoszczedzic troche czasu na powtorne wbijania. Jesli wbijacie na silka przez scripta,to po wloczeniu scriptu po paru minutach upewnijscie sie czy mozna kliknac na id badz pw badz takze na LIST czy da sie zmienic pw albo id.Jesli nie to znaczy ze loader jest zdisconectowany ,bardziej jasniej trzeba wylaczyc silka i wlaczyc od nowa. Moze dzieki temu ,ktos zrobi scripta dobrego.To tak odemnie ,zebyscie nie marnowali czasu.

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

Nie masz racji . Jak u mnie nie można kliknąć id,pw ani "LIST" to i tak daję radę wbić (wbiłem wtedy parę razy na chara) Najlepiej odpalić sobie trzy clienty i w każdym po kolei klikać "enter" . Bardzo szybko idzie wbić .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Tu sie zgodze ze niemasz racji bo ja zawsze niemoge kliknac "LIST" a i tak da się wbic dobry pomyslem był by Multi-Auto-log bo niektórzy loguja nie jednego chara a kilka

Ps: przepraszam za błedy ale niemam niektorych liter na klawiaturze.

Und3rsoldier.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...